SUV-marknaden har vuxit som en löpeld. Från natten, har nästan alla tillverkare sätta om förslaget marknaden och Volkswagen har inte velat åldras en dag längre din. Den andra generationen av Volkswagen Tiguan kommer in genom ytterdörren, inte med en eller två rader; fyra: den mer konventionella, den Off-Road, den R-Line och en pluggbar hybridvariant (GTE), Fortfarande på prototypstadiet.

SUV där det finns pengar. intresset Volkswagen genom satsar allt på Tiguan Den har en mycket intressant numerisk stöd. Om kontona inte svika dig, 2018 detta segment kommer att växa med 9% över hela världen. Därför är både mekaniskt och teknik vi har en Tiguan mycket stark. Är vi på Golf SUV?

Traditionell design, mycket Volkswagen

2016 Tiguan 2

Inom innovation av nya Tiguan Volkswagen, det finns en tydlig avsikt att hålla sig inom designspråk som har utvecklats under årens lopp, men har inte förändrats. Som Volkswagen Golf första, andra eller sjunde generationen, slagen är horisontella, med strålkastare som är integrerade i kylargrillen och en stötfångare som varierar beroende på version. Det kan vara sporten för R-Line; off-road för husbil modellen; en mer traditionell, för Tiguan som kommer att vila vikten av försäljningen; eller en mer högteknologisk för GTE att det kommer.

kroppen New Volkswagen Tiguan Det har vuxit 60 mm längs-totalt 4.486 mm- och striden har vuxit 77 mm. En bredd har ökat 30 mm -a totalt 1,839 mm- och hög, för att få en mer atletisk och aerodynamiska formen, har minskat 33 mm.

Den nya designen är så funktionell som continusita: motståndskoefficienten är nu 0,31, 40% lägre än den föregående.

Inte mycket bredare än den tidigare, men det har lyckats lösa ett glidande bänk

2016 Tiguan 4

En av svagheterna i den första generationen av Volkswagen Tiguan var livability. Wolfsburg har arbetat hårt för att göra insidan av SUV, en av de mest rymliga och funktionella kategori. Stugan är bara 26 mm längre, och knä utrymme på baksidan har ökat ca 29 mm, men det kompenserar med möjlighet till 18 cm i längdriktningen förflytta baksäte.

Stammen har också ökat avsevärt. Med alla säten på plats, New Volkswagen Tiguan Den har en lastkapacitet på 615 liter -145 mer än tidigare. Företaget garanterar även att utformningen av instrumentpanelen är självförklarande, både på gamepad, använda som förvaringsutrymmen.

Den nya Tiguan är en Audi i kroppen av en Volkswagen

Volkswagen Tiguan 2016 15

problemet löst

Trots att lägre, Volkswagen Tiguan behåller bra huvud utrymme.

Den 'självförklarande' design har resulterat i en snygg instrumentpanelen på kvalitetsfrågor, men mycket sober design. Den nya Volkswagen Tiguan är mer Audi för utrustning och teknik för inredning. Till att börja med har vi fyra alternativ Infotainment.

Den grundläggande finish, Trendline, uppbär en monokrom display 5 inches; den Comfortline och High Bär en pekskärm 5 tums färg, men kan beställas med en 8" med navigation eller Discover Discover Media Pro. De är utrustade modellerna redan bär en skärm Aktiv Info Display 12,3-tums från vilken infotainment system stöder styrs Android Auto och carplay.

Resten av komfortfunktioner blinkar också på vad varje kund ber om en Audi. Beroende på finish, hittar vi platser med minnen, panoramatak med omgivande belysning, Uppvärmda säten och ratt och Head-Up Display.

Det finns fler assist kör du kan räkna på fingrarna

Volkswagen Tiguan 2016 5

Från basversionen hittade assistent frontalkrock med nödbromsning, Pedestrian Detection och aktiv motorhuv stiger Hon borde köra några peatón- och filhållningssystemet assistent. summera den mellanliggande modell, Comfort, trötthet detektionssystem; High har också adaptiv farthållare assistanssystem med trafikstockningar som reglerar hastigheten i stadstrafik.

Alternativt kan du be med systemet för filbyte systemet hjälp Proactive passagerarskydd -tensa säkerhetsbälten och förare och passagerare fönster och taklucka stängd vilket innebär att endast en slits öppet, Emergency attentive system som känner av när föraren inte reagerar och saktar fordonet till detenero systemet Area View -having panorama 360 ° över fyra kameror.

Förutom alla dessa assist, kommer den nya Volkswagen Tiguan standard med sju krockkuddar.

8 motorer och terrängegenskaper

Tiguan 2016 7

Off-Road Package

Den kan beställas med en specifik off-road stötfångare att möta behoven.

Byggd på MQB-plattform, ny Volkswagen Tiguan Det erbjuder ett brett utbud av motorer och drivsystem. Raketmotorer på nätet, fann vi fyra diesel och fyra bensinalternativ, plus manuella och automatiska dubbelkopplings förändringar.

familj TSI, bensinmotorer har fyra effektnivåer: 125, 150, 180 och 220 hp; av TDI, diesel: 115, 150, 190 och 240 hk. Alla uppfyller normerna Euro 6 utsläpps bär Start & Stanna och direktinsprutning De är 24% effektivare än Euro 5 av det förflutna generationen, och 10% mer än den tidigare Euro 6.

Beroende på motorn kan beställas med systemet Integral gral~~POS=HEADCOMP 4MOTION, som integrerar bland sina nyheter Haldex-koppling femte generationen som tjänar som längsgående differentialen. Fyrhjulsdrift Tiguan är 11 mm högre för att ge större off-road kapacitet. Med speciell Off-Road front har Tiguan en vinkel av 24,7 ° och utgång 25,6º.

Utrustad med fyrhjulsdrift kan Tiguan dra upp till 2500 kilo.

Det kommer att finnas en Volkswagen Tiguan lång för Amerika, men kommer inte fram till 2017

Volkswagen Tiguan 2017

Tack vare mångsidigheten hos MQB-plattformen Volkswagen kan träffa samma produktspecifika smaker av varje marknad. Således, i Spring 2017 Det kommer att lanseras i USA och i Kina en variant av Volkswagen Tiguan lång hjulbas. För Europa, åtminstone för nu, vet bara vi modellen med ovannämnda dimensioner.

De har inte avslöjas priser ingen datumet kommer att släppas, men bör vara under 2016. Det kommer inte att vara billig, mycket mindre utrustade versioner mer jämförbara med en Audi, men den dosen kommer att ge teknik och kvalitet som vissa köpare letar efter.

Se hela galleriet »Volkswagen Tiguan 2017 (18 bilder)

 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01

I Motorpasión | Tiguan GTE Utgångspunkt: plug-in hybrid också använder energi solarwindow.addEventListener ( 'belastning', function () {$ () vardera (funktion (index, element) {$ (element) .elastislide ( 'galleri-elastislide.'. )})})