Tiden går fort, och inte har insett, våra vänner 8000vueltas 10 år. De började bli en mycket fokuserad blogg älskare av rena sportbilar, körglädje, och idag är arrangörerna av högre nivå bankörning i vårt land.

För att fira detta 10-årsjubileum, 8000vueltas organiserar nästa Söndag 12 november ett evenemang öppet för alla. Nej, det kommer inte att vara i en krets och priserna är mycket prisvärd.

I 8000vueltas vill att deras 10-årsjubileum är en hyllning till motorn, en mötesplats för bilälskare, så har flyttat från sin normala läge, Jaramabanan, väljer en annan mytisk plats, Hippodrome de la Zarzuela i Madrid.

Många hästar i parkeringen och på banan

Pres 011 8000 2016

Det kommer att finnas en parkeringsplats reserverad för sport och super av alla deltagare, kommer det att finnas ett utställningsområde bil, mellanmål och lunch serveras och det blir naturligtvis en plats att njuta av andra raser, hästen.

Vad de vill är att alla bilälskare att träffas där för att njuta av vad många av oss tycker om att göra i dessa händelser, prata om bilar och berätta krigshistorier.

Två alternativ för 9 euro

Miljö och Restaraucion

Det kommer att finnas två sätt att delta. Den första kommer att vara att 'Cocktail' att 9 euro per bokning eller 12 euro i kassan, kommer att omfatta: Parkering VIP tillgång till Hipodromo de la Zarzuela att njuta av 5 tävlingar och Grand Magazine Award Hej 1 € artighet att satsa på hästkapplöpningar, tillgång till 8000vueltas privat terrass med en drink (vatten, läsk eller öl) och provsmakning skinka Patabrava.

Det andra alternativet är att planera förrätt och en högre 'Lunch' bestående av 2 kurser och dessert i laddning av Mallorca. Sen när maten är i magen, deltagare som har valt det andra alternativet, som är prissatt 50 euro, Carudel Club kommer att ha tillgång till VIP-området med unik utsikt över Madrid.

platser är uppenbarligen begränsad, så om du har hittat en bra plan för nästa söndag, ska du inte ta för lång tid att underteckna. Hästarna är försäkrade.

I Motorpasión | Spåret dag 8000vueltas Erfarenheter i 26 bilder