Maxi elektrisk skoter Vectrix VX-1 har avbrutits eftersom detta tidigare September, enligt ett pressmeddelande den dök upp i olika franska media och spridas i särklass distributör Vectrix i Frankrike Italmotori och det har varken bekräftats eller förnekats av den spanska importören Going Green.

Att överge produktionsmodell Vectrix VX-1 markerar också definitivt upphörande av lanseringen av scooter trehjuliga elektriska Vectrix VX-3, som trots att meddelade lanseringen sedan 2011, har aldrig kommit för att se ljus, bortom inte prototyper inskrivna, som rapporterats av samma källa.

Vectrix Vx-3

Från och med nu Vectrix kommer att fokusera på produktion av en ny modell av hög elektrisk motorcykel hjul och som kommer att presenteras i nästa Hall EICMA Milan. Den nya modellen kallas Vectrix VT-1, kommer att vara den enda som kommer att marknadsföra Vectrix från och med nu, säger Italmotori i sitt pressmeddelande, så vi måste anta att även misslyckas med att marknadsföra modellen Vectrix VX-2.

Den nya modellen Vectrix VT-1 motsvarar en 125 cc scooter, fortsätter att räkna med sin högra näve med den kända accelerator regenerativ Vectrix VX-1, som fungerade så bra både för att accelerera och bromsa och ABS och utbytbart batteri så att du kan nå 88 km / t toppfart.

Tillsammans med denna nya scooter, i lokalerna hos Vectrix i Polen kommer att tillverkas är också elektriska Smart eScooter av Mercedes-Benz, som har investerat cirka 11 miljoner euro i forskning och utveckling och kommer att börja säljas till under hela 2014.

Vectrix VT-1

via | scooter InfosI Motorpasión Future | Smart går med Vectrix elektrisk skoter för att göra din