För två år sedan, i september 2013 Royal Automobile Club of Spain (RACE) citerade oss tillgång tunneln till Jarama krets för i röst sin ordförande Carmelo Sanz de Barros, berätta alla detaljer om ett ambitiöst projekt för att omvandla Jarama krets i referenscentrum hos motorn i Spanien.

sedan började den första av tre faser av planen Jarama 2021. Många var skeptiska till om ett projekt av den här storleken skulle komma till stånd, eller om det var logiskt att renovera anläggningar veta att med strömbanan inte kan ta emot Formel 1 provning eller MotoGP. i går Vi besökte den nya Paddock Club, och jag kan försäkra er att detta lovar.

I grund och botten, efter trefas planen tillkännagav drygt två år sedan, vad de har gjort är Fas 1 körning, vilket påverkar den ikoniska kontrolltornet kretsen och dess angränsande utrymme.

Det gamla tornet har fått ge vika för en modern och avant-garde utrymme kallas Paddock Club, en yta på 2500 kvadratmeter Det upprätthåller ett torn 30 meter hög (åtta våningar) och utgå från en ny tvåvåningsbyggnad med multifunktionella rum, kafé-restaurang och två stora terrasser med utsikt över banan och paddock unik.

"Vi har överraskat alla som inte litar på det här projektet. Idag kan vi säga att Jarama 2021 Plan är en realitet ", sade Carmelo Sanz de Barros under presentationen till media för nya anläggningar.

Och det fanns många, nu när över kommentarerna från det inlägg där man räknar tre faser som består av Jarama 2021-projektet, som inte litade ord loppet för att genomföra detta projekt som har gjort något påbörjats.

Bör noteras vid denna punkt att investering på 3 miljoner euro har gjorts sedan affärsgruppen RACE, utan skuld och utan att begära någon kredit eller hjälp.

"Detta har gjorts med 100% av medel från klubben. Tack vare en väl fungerande företag och professionell förvaltning har vi kunnat göra denna investering i drygt ett år. "

Det nya utrymmet tillåter Paddock Club, enligt president RACE "kombinerar sportevenemang som anordnas i kretsen med bil presentationer eller affärsmöten. Bevis på detta är Truck Grand Prix, vi firar i helgen, och världspremiären av en ny Lexus modell som organiserar två kommande veckorna. "

Senare han bekräftade oss Jaramabanan Director, Juan Carlos Servera, värdkretsen och TC är fortfarande utmärkt med varumärken: "Vi är upptagna varje dag tills nästa 5 december krets. Vi började helgen med Grand Prix Trucks och sedan tre veckor när Lexus infört i hela världen en ny modell. Det är en fantastisk start för detta projekt".

Den nya Paddock Club Jaramabanan video

De som känner till och älskar Jaramabanan att tennis vanliga tester sportigare bilar som passerar genom Motorpasión, vi är mycket glada över att se hur steg för steg och föryngrar krets och stolt bär en ackord anläggningar med charm som har sin layout. Och detta är bara början, eftersom nästa fas aviserats av RACE har moderna läktare formade revben och den nya större och mer konsekvent med stilen på nya Paddock Club boxar. Grattis.

I Motorpasión | Jarama 2021 och kommer att vara den nya motorn i Madrid templet