Företaget grundades av Elon Musk har precis släppt det finansiella resultatet för det tredje kvartalet under förväntan det innebär. Vi talar om den ekonomiska balansen sedan VD för SpaceX utlovade en "infernaliska produktion" Model 3 och dess flaskhalsar, och nu verkar det som Tesla kommer att fortsätta att bränna pengar på din störande väg.

Förluster har dupliceras i de senaste tre månaderna: 619.400.000. Men det har varit bättre än förväntad försäljning: 2.980 miljoner kronor jämfört med 2.940 miljoner tidigare beräknat. Som rapporten visar, Det kommer att producera en 10% mindre Modell S och Modell X stoppa produktiva ansträngningar fokuserar på Model 3, som har levererats 222 enheter.

Den 250000:e Enheten har redan levererats

tillverkning

"Vi fortsatte att möta de första flaskhalsar i samband med dessa problem, och det finns inga fundamentala problem med vår leveranskedja eller någon av våra produktionsprocesser"Det återspeglar rapporten. Sanningen är att produktionstakten Model 3 ökar hela tiden, men den höga graden av automatisering i produktionslinjen Det har visat sig vara en utmaning.

För några dagar sedan bara, Panasonic, som producerar battericeller för elektriska Tesla i gigafactoría of Nevada, sade att produktionen kan öka snart eftersom hade identifierats orsakerna till flaskhalsar i produktionen av Model 3. Han tillade att delar av tillverkningsprocessen för batteriet ännu inte har automatiserats, och därför ligger under produktionsmålen.

Tesla Modell 3

För sin del Tesla fortfarande kvar optimistiska om utmaningen vilket innebär att förfarandet för framställning av Modell 3 är mycket mer automatiserad än deras bröder S och X, "eller åtminstone varannan bilmarknaden", Sade företaget.

För att uppnå målet med 5000 Model 3 en vecka "senast under första kvartalet 2018 på", Tesla är omdirigera insatser mot den förväntade modell. I detta sista kvartal fick de 25,915 enheter Model S och Model X och Modell 222 3 18% mer än under föregående kvartal. Dock kommer det att finnas 10% mindre än de två modellerna stjärnan i det fjärde kvartalet: produktionsprocessen kommer att fokusera på gigafactoría Nevada och Model 3.

Zaragoza superchargers station Tesla

Under det tredje kvartalet, Tesla levererade 250000:e enheten och förväntar sig inte dessa flaskhalsar påverkar den totala frekvensen av reserver Model 3, som i rapporten fortsätter att öka. Vi bör notera att de flesta reserver av denna modell har varit blind (Elon Musk redan varnat: bilen kunde inte ens smaka eller se), så vi pratar om en klient som inte följer ett regelbundet processen att köpa och vilket sannolikt vänta trots förseningar.

När det gäller de otaliga fronter har Musk (göra en interplanetariska mänskliga arten eller få oss att resa i halsbrytande hastigheter under jord) presenterar sin efterlängtade elektriska lastbil. "För presentationen av Semi Truck den 16 november, kommer vi att visa hur stark elektrisk ledning för den globala lastbilsindustrin", Sade företaget.

tesla display modell 3

Också just öppnat en ny station superchargers i Shanghai, Kina, med 50 lastenheter plus ytterligare 126 över hela världen.

Som sagt, den tidiga liv i ett företag (ännu mer så galen som Tesla), vanligtvis en konstant dans mellan rött och svart. Det är priset för störningar när du gör vad ingen gör.