Vill du gå dit utan en bra försäkring?

den bilförsäkring Det är en av de årliga fasta kostnader förknippade med att äga ett fordon. Det är en obligatorisk produkt, men sanningen är att obligatoriska minimi omfattningar inte är alltför många. Körning utan bilförsäkring är föremål för bestraffning, och även om vi har en säker och drabbas av en kollision, gick över någon eller vår bil brännskador är Aviados, eller hur?

Innan du anlitar en bilförsäkring, är det lämpligt jämföra säkrare några möjliga, bättre. Med denna första insats kommer att få två saker: hänga när det gäller erbjudanden och varje försäkringsskydd, och också få för att hitta den försäkring som bäst passar våra behov. Då kommer vi att se sju tangenterna för att välja en bra försäkring för bilen.

Vad omfattningar behov

Det är viktigt att veta Vad vi vill anställa. Bortsett från de obligatoriska omfattningar, som vanligtvis obligatorisk ansvar, Förar försäkring, rättshjälp och Lunas, det finns ett brett utbud av möjligheter när du prenumererar täckning, vilket kommer att öka den totala kostnaden för försäkringen. Beroende på våra behov och vår uppfattning av risk kan prenumerera täckning för stöld eller brand, resor bistånd, ersättningsfordon, indragning av kortet, eller en All risker.

Självklart, om vi inte lever i ett konfliktområde och vi är inte oansvarigt körning, det finns omfattningar att vi kan undvika och så förbilliga försäkring. Det är redan ett beslut av varje, men bör studera det väl.

Till tredje part eller all risk?

Vissa säger att när en bil är ny (under de första tre åren, från att köpa bilen) är bättre att anlita en all risk, då ansvarsförsäkring. Detta gäller oavsett om inom den tid de första tre åren "Vi kommer att utnyttja" försäkringen. Det vill säga, på ett säkert och förmodligen har en klausul som Vi återhämta sig mycket av värdet på bilen Vid fullständig förlust. Från tredje till femte år, kommer detta värde återhämta sig betydligt lägre.

Hur som helst måste jag säga att lite av allriskförsäkring brev är också trevligt, och vi ser mycket noggrant exakt täckning som helst risk för att i bästa fall, är helt enkelt en tredjedel "steroid". I de flesta fall tredjeparts försäkring är mer än tillräckligt, och det är också mycket billigare.

Med eller utan serien serien?

försäkring till med överskott Det är billigare än en utan överskott, bara om vi kommer att bära kostnaderna för den helt eller delvis reparera. Detta kompenserar (och därmed det låter ganska dåligt) om vi drabbas av en total förlust och få en ganska hög värdet på bilen. Uppenbarligen ingen vill ha en olycka, så i många fall tillbaka till tidigare: kanske en tredje och försiktighet vid körning att betala mer pengar för en eventuell olycka som ingen vill ha.

Driver profil

Om vi ​​är unga förare under 25 år har vi en plus när du betalar premier, helt enkelt därför att olyckor av förare i denna åldersgrupp. Det vill säga, statistiken här gör betala badvattnet, men försäkringsbolagen är intresserade just det, statistik. Solvens II träder i kraft, kan dessa begränsningar statistik vara mildare för föraren.

Den årliga körsträcka

Om vi ​​gör några kilometer per år kommer att ha fler omröstningar att ha en lägre premie än någon som gör många årliga kilometer. Återigen, statistik och sannolikhet spelar in och säga, ett större antal årliga kilometer, desto troligare är det att ha en olycka. Detta är mycket orättvist enligt vilken föraren, eftersom det kan hävdas att det högre antalet årliga kilometer ytterligare förberedelse av föraren, och ju färre kilometer blir mer benägna att framkalla en incident. Egentligen här bara det tjänar sannolikheten är en skam.

Med ersättningsfordon eller

Har du lita bil för att gå till jobbet? Är du en professionell hjul? Du kan behöva en ersättningsfordon, eller helt enkelt kompensera dig betala en extra kostnad för att undvika otillgänglighet bilen. Det vill säga, det finns människor som inte har bil en dag jag kan vara mycket dyrt, dyrare än att betala extra täcka ersättning bil. Du måste tänka en sak, om det extra lönar sig med ett enda fel att du kan lämna ligga 24 timmar sedan kompenserar. Om du kan leva utan det, inte anställa denna täckning.

Kommer jag köra iväg allmänna vägar?

Ibland är det kul ... väl täckta

Är du en älskare "göra vissa delar" din SUV? Undersök din politik väl för att se om den täcker dessa jackor utgångar Söndag (jag inte vill kalla söndag bäst) och om det verkligen är inte så illa och jag kan inte tänka mig att sätta bilen ute, ta bort den från din försäkring. Ja, ska du veta att om du går utan täckning och du sätter din bil i ett hål i mitten av ingenstans, kommer det att kosta en topp.

Toyota Space:

  • Allt om bromsar: felsökning
  • Reaktionstiden och säkerhet i bilen
  • Extra säkerhet tack vare bältessträckare