Att resa med barn Det är enkelt, men ibland kan vi få på våra nerver, särskilt om resan är lång och den rastlösa barn. Placeringen av sätet, underhållning för barn, stannar, den bästa tiden att resa ut ... allt detta kommer vi att diskutera i dag med målet att varje resa vi gör perfekt.

Om för vuxna måste beställas med bagage när ett barn kommer in i bilden bör vara ännu mer. Ta din vagn, din resväska med kläder, dum och allt du behöver, inklusive ett spa resa eller något annat behövs, innebär att platsen i bagageutrymmet kommer att sälja dyrt. Om this're redan svettas innan uppgiften kommer du vara bra att veta hur man organiserar på bästa sätt.

Bagage: vad man ska ta och vad man ska lämna

Den första är att i bagage för barn kan undvaras nästan alltid badkar (tack och lov), ordförande ibland och generellt höga stolar, för om vi reser för ett par dagar vi kan mata barnet sitter i vagnen.

Vi måste skilja om vi går till ett hotell eller farföräldrars hus, eftersom det i det andra fallet kan vi alltid ha allt du behöver för grooming, spel och ge dig mat. I fallet med hotell, bör fråga om tillgången på extrasängar eller barnsängar, de fastställda priser, och även om de var tillgängliga för kunden något annat intressant tillbehör.

Beroende på ålder på barnet Vi kommer att överväga vad man ska ha, Om du fyller i stol eller en hopfällbar promenad, förutom upptar mindre, det gör oss lösningen perfekt. De övriga, kläder och redskap för förändring, etc, tar upp mycket mindre, men vi kan tänka på att gå ljus av blöjor och andra (precis tillräckligt för resan) för att köpa dem på destinationen.

Har vi kommit fram?

Även om planta inte talar, är det tydligt att vid ett eller annat tillfälle börjar känna sig illa till mods eftersom huvudsakligen var uttråkad. alltid det beror på åldern på barnet, oavsett sover lugnt eller håll ögonen öppna för allt som händer runt omkring dem, och underhållning vi erbjuder dig. När barn är mycket ung, kommer stol bil att gå i motsatt riktning till marschen så närvaro av en vuxen vid sin sida är nödvändig att kontrollera att det är OK, och gå spela eller prata.

När de kan gå och titta i körriktningen, tala om långa resor instämmer också i att det är din mamma eller pappa eller en av hans morföräldrar eller äldre syskon som följer honom, eftersom risken för att bli uttråkad är mycket högre. Men alltid beroende på din ålder, kan vi tänka på att installera en bärbar DVD att bli underhållen, eller att öva spel resa, livslångt. Det bör ja, minimera antalet enskilda objekt i bilen, inte att säga att det finns ingen bättre.

Speciellt bör ha tålamod, och om barnet är mycket envis med "Har vi kommit fram?"Försök att tydligt förklara att förstå oss, men inte uppfattar att vi ivrigt putting greener. Vid slutet av dagen, kan det göra oss distraheras bakom ratten.

Placering av stolen

Alla barn ska färdas i en godkänd bilbarnstol och perfekt placerad. Dessutom är något säkert och lämpar sig för deras längd och vikt, gör det inte på rätt sätt innebär sanktioner, så för saken av våra barn bör veta vilka typer av bilsäten finns, och vad barn är tillräckliga.

Varje stol ger en bruksanvisning som bör hållas i åtanke när du installerar den i bilen, eftersom saken kan variera beroende på märke. Om vi ​​har Isofix, saken är mycket enklare och smidig, liksom helt säker. Vad vi inte kan göra är försummelse, inte alls, har steget att placera barnet, rätt fasthållnings selar och inte heller kontrollera att allt varit på rätt sätt.

För att placera barnet, är det bäst att lossa selen först, knäppt noga med att det inte är vikt under kläder, och sedan dra åt dem och stänga dem. Någonsin, någonsin, eftersom mycket kommer att bero på de kläder han bär och andra omständigheter, och inte vill lämna luckor vi sedan ge en skrämma. Att ja, kan barnet andas bra!

När vi lämnar?

Den heliga graal för en lugn resa är vet när exakt. Det vill säga, om vi väljer fel, barnet kommer förmodligen obehagligt, det snart uttråkad eller kan inte sova, du har en hel del sömn. Om vi ​​får ut precis i tid där du brukar bo "retts"Och vi fick som förenar drömmen och sitter i stolen (eller att notera om vi kan sitta honom utan att vakna upp), vann vi några bra minuter att komma igång.

nattliv med tanken att sova så mycket som möjligt verkar lockande, men med detta har vi flera nackdelar: Vad händer om ingen sömn? Och om du är vaken och ser ingenting, uttråkad och gråta? Och om du ger oss en dröm för oss? Detta är ett lotteri, kan vi lämna när vi tror att det är den bästa och resan ut vi groda. Så viktiga är att ha bemästrat resväg, eller för att vi vet det, eller för att vi har förberett och vi vet var bäst att stanna för att koppla alla.

Och viktigast av allt, att resa med barn är måste radera från våra sinnen begreppet bråttom. Varje barn är olika och tar bättre eller sämre resa, så vad vi inte får göra är att lämna "kväll", Tuta, eller avser att göra resan på en gång, eftersom vi kan få slå tillbaka.

bilder | Kandu, rkimpeljr, meemal, Dan Harrelson

Toyota Space | Passiva säkerhetssystem vanligaste i bilen