I maj i år, BULTACO Han dukkede op igen på den internationale motorcykel scene med to nye maskiner under armen. De blev behandlet to el-cykler, der brød radikalt med traditionen af ​​virksomheden: Rapitan Rapitan og Sport blev præsenteret som den nye alternativ i den stadig mere interessant marked for elektricitet. Nå, i denne uge afslørede en model af sit katalog, den Bultaco Brinco. Det er en blanding af cykel og motorcykel drevet af en elektromotor, der kan levere op til 60 Nm og generere en spidshastighed over 60 kilometer i timen.

Hans præsentation, generelt kunne lide motero amatør, selvom stort set samtidig begyndte at dukke forskellige spørgsmål, nogle så afgørende som hans godkendelse. For at afklare dette og mange andre ubekendte talte med Pablo Gómez, pressemedarbejder af Bultaco. Nu kan vi sige, at vi står over for en eksklusiv moto, ikke homologeret til brug på offentlig vej, men ville modtage et sæt til årsagen i midten af ​​2015 præsentere en versionen er begrænset til 45 kilometer i timen skal klassificeres som "knallert". Op til 100 km autonomi takket være pedalerne eller 30 km, hvis vi bruger udelukkende den elektriske motor gennem knytnæve. Vi har også sammenlignet med en af ​​de mest populære hybrid cykler bjerg Hvordan adskiller de sig og ligner?

Det kan have været en særlig uge for Bultaco, sandheden er, at det også har været for os. Og er, at i Moto Motorpasión Vi fejrede vores ottende jubilæum. Otte års motorcykler tests, kritik, debat og forskning i spidsen for et par beskedne redaktører motiveret af ønsket om at dele hans entusiasme og lidenskab. Det er vanskelige tider og i dag mere end nogensinde, er det tid til at være stolte af de resultater ... men for det meste, hvad vi i vente for fremtiden.

I testområdet, har du i samarbejde med José Benavente til bevis for Triumph Tiger 800 xcx og XRX (Del I, II og III). I alt to motorcykler bærer et lille skridt videre end deres standard versioner takket være en misundelsesværdig kit elektronik. Prisen stiger til 11.145 og 12,145 euro henholdsvis lidt over den oprindelige pris. Vi sætter også en stopper for historien om David Morris med sin tredje og sidste rate.

Og nu, hvor vi får fuld om vinteren, og Luis forladt dig tre detaljer at huske på, hvis du agter at forlade din cykel: passende tøj, gennemgang centrale punkter og forbereder sig på en kold vej. Meget bekvemt, vi deler også en af ​​de sidste pladser til føreren bevidsthed.

Endelig vil jeg efterlade dig med det sidste løb i Superprestigio set gennem øjnene på den dobbelte mester i AMA Dirt Track, Jared Mees. Et show at juble på søndag.

Hvad definely god søndag morgen ... og held og lykke, hvis du har lotteri!

Mere information | Moto Motorpasión
I Motorpasión | Motorpasión to hjul