feriesæsonen og legetøj mærker handler om at forberede den vigtigste tid på året. men overveje Scalextric som en simpel legetøj mærke ville det forklejne hobby, du oprettede i mange forkærlighed for racing. Jeg inkluderer mig selv i dem sidst.

Måske på grund af den korte afstand til juleperioden eller blot fordi den faldt sammen nu, Scalextric i dag annonceret lanceringen af ​​en særlig limited edition bil. Dette er den Ferrari 308 GTB af Antonio Zanini med hvilken den spanske rytter konkurrerede og Han vandt Rally Championship Asphalt Spanien i 1984.

Bilen har stor detalje, tilstedeværelsen af ​​sponsorerne, der dekorerede den kongelige bil og leveres i en Vintage kasse, som en bog er inkluderet der fortæller historien om denne bil modificeret af den italienske specialist Giuliano Michelotto, hvilket har øget magt sin 3,0-liters V8-motor til 280 hk.

Dokumentation om karriere Antonio Zanini, en af ​​Spaniens vigtigste rallykørere i historien om dette land er også inkluderet. Kun 2.500 enheder vil blive gjort Denne model, med en pris på 59,95 euro, Det kan være en god gave til jul, men ikke nødvendigvis for børn. Jeg spørger.