Nu mangler kun et par timer til at starte et nyt år, er det tid til at sætte mål for det kommende år. Hvis du keder af monotoni, måske den Panda Raid 2016 er det eventyr, du har brug for at sætte nogle krydderi til dit liv.

Blandt de kommende dage 5 til 12 Marts 2016 Det vil være vært for den ottende udgave af Panda Raid, et eventyr, der lyder mest tiltalende: Marokko krydser fra nord til syd og fra øst til vest om bord på en enkelt bil uden at bruge moderne teknologi. Mola, ikke?

Deltagere, der registrerer inden januar 22, som er fristen bør gøre mere 3000 km ved bjergskråninger og ørkenområder, indtil alle syv etaper dette eventyr.

Fiat Panda og Seat Marbella og ingen grundlæggende GPS

Som navnet antyder, det vigtigste krav for deltagelse er at gøre om bord på et Fiat Panda og Seat Marbella, en bil, der takket være sin enkle mekanik er let at reparere i tilfælde af mekaniske problemer i ørkenen.

Den grundlæggende opsætning, der er nødvendig for at bilerne er meget enkel. Det er nødvendigt at bære ildslukker og ekstra brændstoftanke og vand til nødsituationer. også kan ikke anvendes GPS eller mobile enheder. en kompas og kort Det bør være tilstrækkeligt, som i den gamle Dakar.

Det meste af ruten løber gennem den sydlige del af Marokko, unikke steder, der vil gøre deltagerne nyde en inolvdable oplevelse. Mange af de involverede, gentag.

I dag er de allerede 162 tilmeldte hold, og der er stadig plads til januar næste år 22 til formalisere indskrifter. Det er en overkommelig og velsmagende til næste år eventyr. Jeg fordi jeg planlægger på de dage, hvis ikke ...

Se hele galleriet »Panda Raid 2016 (16 billeder)

Mere information | panda RaidI Motorpasión | Panda Raid 2014 har du slutte op window.addEventListener ( 'belastning', function () {$ () hver (funktion (indeks, element) {$ (element) .elastislide ()? 'Galleri-elastislide.' ;.}) })