SEAT havde længe haft sedan i segment C. I Exeo at forsvinde, og clinched Cordoba, SEAT Toledo fyldte del af hullet efter hver. Den fjerde generation i en ånd af sin første generation: rimelig pris, værdi / pris og enorme kuffert.

Córdoba sammenligning med resultaterne vil uundgåeligt mange mennesker, men ikke længere giver mening, så snart begge biler er drevet. Efter at have ført, jeg bekræfter min overbevisning: det er ikke en Córdoba. Med deres tilstedeværelse, vil i slutningen af ​​livet --very breve-- den Exeo såre lidt mindre til den spanske mærke af VAG-koncernen.

Før du fortsætter, jeg ønsker at huske, at Cordoba altid har været et derivat af tre bind af Ibiza. Toledo, undtagen i sin tredje generation --a monovolumen-- har været en sedan C-segment er hverken mere eller mindre end den er nu. Jeg vil forklare grundigt, jeg ønsker ikke at gå derud uden argumenter.

Uden for SEAT Toledo

Toledo formularer er på den klassiske og tidløse, men med design af moderne SEAT. I en overfyldt minivan og SUV markedet, savner bil mere konservativ stil. Det kan ikke begejstret, men ikke gå ud af mode hurtigt.

Det største problem er dens totale lighed med "Skoda Rapid": Https: //www.motorpasion.com/berlinas/skoda-rapid-2013, som adskiller sig kun i små detaljer og mærke sprog. Det vil sige, for første gang Toledo er et genopkald en anden model, ikke en uafhængig. Dets dimensioner er typisk for kompakte 4.48 meter lang.

Til at starte med, der er 20 cm mere end havde Córdoba. Dens akselafstand er meget generøs, 2,6 meter kamp, ​​også omkring 20 cm over Ibiza Cordoba baseret på III. Den nuværende Ibiza, IV, tager ud 142 mm. Naturligvis vi ikke taler om det samme. Det er naturligvis markerer afstande i livability.

Afhængigt af udstyret, dets dæk er 15 til 17 inches, i dette tilfælde er den største, og sport UHP Dunlop. Lige nu kan jeg ikke lade være med at tænke på det visuelle misforhold var den første Toledo mellem kroppen og dæk. Det er noget andet.

I øjeblikket har SEAT ikke til hensigt at sælge nogen form for sport eller æstetisk antyder, eller kraften i deres motorer. Vi sælger en sedan med traditionelle værdier, men er tilpasset til de tider, vi har haft til at leve. Ingen krom eller skingren, men ikke mindre elegant.

Udstødningsrør er camoufleret, og henleder opmærksomheden på trækøjet er ikke integreret i kofangeren, men isoleret, og ikke meget godt skjult. Måske det kunne have skjult mere end antennen, enten med en haj type eller integrere det i den store port. Eye, er denne enhed ikke har bagrudevisker, men du kan have uden omkostninger.

Inde i SEAT Toledo

Sammenligninger med den Córdoba automatisk slutte, når du når dette afsnit, som enhver trænet øje kan se, Det er ikke inde i en Ibiza. Det er mere sofistikeret, i det mindste i udseende, selvom stort set alle plast er hårdt. De blanditas overflader er få og lokaliseret.

Med undtagelse af den del af dørene, hvor albuer, det midterarmlæn og bunden af ​​den øverste portagafas hvile, alt er hårdt. Rattet og gearknop kan være læder, men bestemt ikke ser det. Touch er rart, men der huder og skind, og jeg vil vædde det er syntetisk.

Unit test, færdig i stil er i almindeligt ord fuld equipe. Selv har de to-tone interiør, som jeg anser for mere visuelt tiltrækkende end hvis alt er sort. Personligt er det den kombination, der ville have valgt, hvis det havde været min bil. Bageste armlæn, modløs, er også Blandito.

Lad os tale om rummet. I Toledo er der, og der er masser. Faktisk er det mere rummelige end Exeo. Justering forsædet af min størrelse, 1,72 meter høj, jeg kan sidde tilbage med en bemærkelsesværdig økonomi centimeter til mine knæ. Den centrale plads er brugbart, bare hårdere end bagsiden. Din nakkestøtte er valgfrit.

Jeg forsøgte at klatre førersædet til maksimal position næsten van, og fulgte sobrándome en knytnæve til loftet fra hovedet. Den naturlige kørestilling er temmelig høj, fordi den venstre fodstøtte er mere lodret end det burde. I hvert fald i mit tilfælde, jeg er nødt til at gøre det.

Ved rattet, som kan justeres i højde og dybde, kunne filmen have brugt lidt mere skaft længde, websted der. Indstillinger af sædet omfatter ikke underlag hårdhed, i den forstand er det en bil trækker enkel. En underlig detalje ... de bagerste sideruder kan ikke styres fra forsæderne.

Jeg fjerner hårdheden af ​​plast, mener jeg Det er en bil godt klaret. Det lyder ikke en cricket, og sætte høj musik bare vibrerer spejlet eller dørpaneler. Disse oplysninger har ikke set som foretages i euro 10.000 biler prissat højere. En enkelt plast flash rager.

Alle pladser har huller i dørene. På bagsiden, center, hvis du rejser passager, har du plads til at åbne ben og sted omkring den centrale tunnel uden at røre skinnerne i forsæderne. Også her, sammenligner indvendige rum, sammenligning med Cordoba forbliver latterligt.

Hvad med højde for bagsæder? For en person som 1,9 meter høje, er det allerede lidt justito. Centret bagtil, og nakkestøtten bevæger sig ikke op stort set intet, er det ikke tilstrækkeligt til at beskytte den cervikale område af en person end 1,6 meter eller mindre.

På forsiden er en anden historie, fordi der er plads nok. Du kan justere højden af ​​sikkerhedsseler, en anden detalje af bil merpris. Den handskerum uden at være enorme, har mere end nok kapacitet og lyser. Da mere end én vil have bemærket, ja, bilen jeg nyder det.

Ikke alle detaljer i bilen højere pris, klimaanlæg er monozona, og det er en detalje i økonomi biler. Dets drift er meget tilfredsstillende alligevel, i det mindste med temperaturer mellem 5 og 20 ° C udenfor. Sandheden er en bil bekvem for at rejse, selv om jeg ikke har gjort det lange afstande.

Som for støj og loudness, den vigtigste kilde til støj, der kommer fra motoren 1.6 TDI, som er noget mere tilbageholdende på alle måder, at han brugte den 1.9 TDI Córdoba. Diesel lyder lidt mere end den sidste 1.6, der kommer ind i konkurrerende mærker, men inden for normale værdier. Ikke synes at have sparet i isolation.

Er en god bil til Taxi?

Jeg tror spørgsmålet er uundgåelig, og svaret er ja. Instrumentbordet har en øvre del, som letter meget homogen anbringelse taxameter, bærbar GPS eller teletaxi apparat. Beboelighed og vi sagde ja, har føreren ikke at spidde med ledelsen at lade kunderne plads.

Adgang og afslutte bagsæderne er meget godt løst, uden chok overraskelse mod den øverste skinne. Når du åbner bagklappen, bare luft ind i halsen på kunderne, og bakken op. Det er en god erstatning for første generation Octavia, for eksempel.

Dens køreegenskaber tale senere, så jeg vil fokusere på temaet af stammen. Det er enormt. Et løb til lufthavnen med fire maletones? Intet problem. Hvis du er nødt til at tage meget lang objekt, kan du også bruge lem fører ind i kabinen, forudsat at den centrale plads ikke er nødvendig.

550 liter bagage

Dette tal allerede siger meget. Cordoba slår også, som havde 485 liter i sin seneste udgave. Det har mere kapacitet end mange biler i D-segmentet, og endnu mere af en familie eller minivan. Det er så dyb, at for at komme til bunds skal være magert. Det giver meget slør.

Sæderne fold hvis mere kapacitet er påkrævet stadig, 1490 liter. I den simpleste model er det i ét stykke 60/40 asymmetriske andre. Den stil med kroge til at placere poser ellers ville gå til fods rundt om stammen som en pinball maskine eller pinball.

Under boot gulvet finder vi et reservehjul lille størrelse og typiske nødsituationer værktøjer og trekanter. Der ville ikke være plads til at placere en LPG tanken er mere, forventes fabrikken konvertering inden for et par måneder. Baggrunden er ikke reversibel.

Rummene, der kan ses på siderne af støvlen er også karakteristisk for stil, ikke kommer som standard. For lavere versioner har opbevaring pakke, som er det samme, eller vi kan altid nøjes med tredjeparts løsninger ved hjælp af velcro, så vil alle de mere fordel.

Bagklap, se det, det kommer op en masse. For at downloade miss nogle facilitet for folk, der ikke højt. En anden ting, der fangede min opmærksomhed er, at hvis vi lukker døren meget forsigtigt, ikke kan passe alle, og vi vil have en åben dør alarm, selv ved første øjekast er det ikke bemærket.

Endelig er den bageste parkering sensor er standard, og jeg erkender, at omkostningerne bedømme afstande ved parkering af tredje bind. Jeg anbefaler alle at installere det, uanset deres evner, når parkering. Indtil videre den første del, den næste dag taler om din motor og adfærd.

I Motorpasión | SEAT Toledo 1.6 TDI 105, test ("og dynamisk kørsel": Https: //www.motorpasion.com/pruebas-de-coches/seat-toledo-1-6-tdi-prueba-parte-2, "udstyr, versioner og sikkerhed": Https: //www.motorpasion.com/pruebas-de-coches/seat-toledo-1-6-tdi-prueba-parte-3, "data vurdering og tekniske"Https: //www.motorpasion.com/pruebas-de-coches/seat-toledo-1-6-tdi-prueba-parte-4)