På den 27. internationale Tokyo Motor Show, der afholdes i 1988 kan betragtes som en model for mange grunde, sammen med Toyota Rav4 og Bertone Freeclimber blev en af ​​forældrene til aktuelle urbane SUV fremlagt, Suzuki Vitara.

Bare et par måneder, før han vender 30 år af livet, har Suzuki Vitara nået en betydelig produktion milepæl, da den har forladt samlebåndet tre milliontedel enhed. Bestemt en indikation af, at denne mærkelige og revolutionerende koncept for sin tid havde en fornemmelse af, at, vel vidende vedligeholdt og tilpasset de aktuelle tendenser i segmentet, succes ville. Vi gennemgår sin historie.

Den første Vitara alle vidste

Den første generation Vitara kom til at kombinere funktioner i biler af forskellige segmenter i én. anderledes udseende, personale, styrken af ​​sine linjer og en personlighed ganske markant, Han tillod denne model til at være til salg i 10 år og frem for alt, en masse mennesker vidste, hvem var det Vitara.

Grand Vitara, Vitara, eller når han blev voksen

Det første generation var den længste af denne model, men mellem 1998 og 2005 var på salg anden generation, Suzuki Grand Vitara. Det var en helt ny bil, med hvilken den Vitara blev voksen og fik den nødvendige kommerciel succes på verdensplan.

En del af denne succes blev understøttet af salget USA, hvor XL-7-versionen var i årevis den mest overkommelige SUV 7 sæder markedet, som forårsagede salg disparasen.

En Vitara og moderne

I 2005 kom den tredje generation Vitara, en salgssucces som det fremgår af den 176.000 enheder blev solgt i det første år. Med den tredje generation Vitara 2,4 millioner solgt på verdensplan blev nået.

I 2015 lancerede den moderne generation Vitara, og blev denne har ansvaret for at holde væk fra enheden nummer tre millioner produktionslinje, en milepæl, der ikke er let at opnå, og viser, at selv når det blev lanceret i 1988 var ikke det mest logiske sted for bil standarder for den tid, i sidste ende giver mening at have valgt et koncept som dette.

I Motorpasión | Er annonceringen af ​​året? En særlig 'dyppet' Suzuki Vitara mellem hajer til at sælge