Ifølge magasinet ANWB, den Dacia Duster forhjulsdrift, de ikke kan utstyre, eller som et alternativ, stabilitetskontroll, De er potensielt farlig Siden da lage en dobbel endring av plutselig retnings Du kan nå dump.

Testen utføres ved omtrent 65 km / t, Det har blitt overskredet med firehjulsdrift versjoner, også hvis de er utstyrt med stabilitetskontroll.

Video av testen er observert samt de indre hjulene til å spinne opphav til det punktet klart å miste kontakten med bakken, fallende forårsaker en rebound effekt som gjør bilen kontroll er veldig komplisert.

Renaults svar er at selv om muligheten for at kjøretøyet velter er lav, fra 2011 alle versjoner av Duster vil komme utstyrt med stabilitetskontroll som standard for derved å forbedre respons dinñamica Dacia støvkluter. Vennlig hilsen tilby denne sikkerhetssystemet eller som et alternativ synes en alvorlig feil.

For de som tenker på at slike feil er typisk for en lav pris merkevare, husk at stabilitetsfeil oppstå selv i de beste husene, inkludert Lexus og Mercedes.

Igjen må vi nevne Betydningen av stabilitetskontroll. Det er en grunnleggende sikkerhetssystem som alle nye biler skal montere standard. Så hvis du tenker på å kjøpe en bil, Ideelt er utstyrt med dette systemet. Jeg vet at du vet, men det er alltid godt å huske.

Mer informasjon | ANWB
via | Autoblog
I Motorpasión | Lexus GX suspenderer salg av 460 i USA