Når man meddeler, at overhånd hænger op handsker i formel 1 er det generelt endelige. dog Felipe Massa, efter at have annonceret sidste år sin hensigt om at opgive kategori og modtage en stor hyldest i sit hjemland, vendte han tilbage.

Williams, Valtteri Bottas efter at have tabt, han havde brug for ydelser fra en erfaren pilot til ledsage Lance Stroll i deres første skridt ind i den kategori og accepterede han. Det tog ikke lang tid at indrømme, at Han var blevet tvunget tilbagetrækning at finde sig selv uden et hold til 2017. Og hans ord i hele dette år, han var villig til at gøre det igen. Men igen, der ikke har været andre valg og Massa vil ikke være på nettet Output GP Australien i 2018.

Tak for al den støtte! Elsker jer ��

En delt offentliggørelse af Felipe Massa (@ massafelipe19) de få sekunder siden

Så det har at kende både holdet Williams i en erklæring, som selv Pilot i sociale netværk, som han opfordrer alle brasilianere til at vende til at samle i Grand Prix, der afholdes i næste uge i Interlagos.

Der er sikkert scener som dem oplevet sidste sæson vil blive gentaget. Udstyr, kuratorer, familie og fans Massa stod foran en synligt bevæget Brasilien bærer flaget bag hende.

Brasilien vil sætte en stopper for femten sæsoner i den højeste kategori, hvor Abu Dhabi, hans sidste løb, vil have tilføjet 269 Grands Prix. Tre hold, 15 omgange, 41 og 11 sejre podios.

Nyt talent og nye muligheder

Det har længe været diskuteret behovet for Formel 1 gøre plads til de unge håbefulde. Den karriere af piloter er ved at blive længere og i mangel af mere beskedne computere, der starter, før du tager det store spring, har meget talentfulde unge mennesker blevet tvunget til at søge alternativer **. **

Dette er tilfældet Brendon Hartley at hans ankomst i Formel 1 blev kompliceret efter Red Bull opsiges af tjenester og det lykkedes ham at opnå herlighed med Porsche i 24 timers Le Mans. Nu har han en ny mulighed for at hans syvogtyve år.

Hvad er ikke kendt, er, om den Massa udskiftning med Williams Det vil være et nyt talent, eller om det vil være en ny gammel talent, der er givet en ny chance.

Lyd til sæde Paul di Resta -Han løb for Force India, Robert Kubica, ville vende tilbage efter lang lav F1, Pascal Wehrlein -Sauber- nu eller Daniil Kvyat, Toro Rosso fyret.

Med hensyn til fremtiden Massa, har den brasilianske sagt, at vil søge en position i andre mesterskaber. Sidste år han til audition med formel E og der er rygter om, at han har opretholdt kontakt med flere hold Global Resistance og amerikanske mesterskab denne specialitet.

I Motorpasión | Formel 1 2021 debatter dens regler og Ferrari og truer med at forlade | Fire VM, fire scenarier. Vi ser på verden af ​​Lewis Hamilton