SUV-markedet er vokset som en steppebrand. Fra natten over, har næsten alle producenter sat på forslaget markedet, og Volkswagen har ikke ønsket at vokse gamle dag længere din. Den anden generation af Volkswagen Tiguan kommer gennem fordøren, ikke med en eller to linjer; fire: den mere konventionelle, den Off-Road, den R-line og en plug hybrid variant (GTE), Stadig på prototype-stadiet.

SUV, hvor der er penge. Renter Volkswagen ved at satse alt på Tiguan Det har en meget interessant numerisk støtte. Hvis regnskabet ikke svigte dig, 2018 dette segment vil vokse med 9% på verdensplan. Derfor er både mekanisk og teknologi, vi har en Tiguan meget stærk. Er vi på Golf SUV?

Traditionelt design, meget Volkswagen

2016 Tiguan 2

Inden for innovation af nye Tiguan Volkswagen, er der en klar hensigt om at holde sig inden for design sprog, som har udviklet sig gennem årene, men har ikke ændret sig. Ligesom Volkswagen Golf første, anden eller syvende generation, de streger er vandrette, med forlygter, der er integreret i kølergrillen og en kofanger som varierer afhængigt af versionen. Det kan være den sport for R-line; off-road for autocamper-modellen; en mere traditionel, for Tiguan, som vil hvile vægten af ​​salg; eller en mere højteknologisk for GTE, at det er på vej.

kroppen Ny Volkswagen Tiguan Den er vokset 60 mm langs-alt 4.486 mm- og kampen er vokset 77 mm. En bredde er øget 30 mm -en alt 1,839 mm- og høj, for at få en mere atletisk og aerodynamisk matrice, har reduceret 33 mm.

Det nye design er så funktionel som continusita: luftmodstanden er nu 0,31, 40% lavere end den tidligere.

Ikke meget bredere end den foregående, men det er lykkedes at løse en glidende bænk

2016 Tiguan 4

En af svaghederne i den første generation af Volkswagen Tiguan var livability. Wolfsburg har arbejdet hårdt for at gøre det indvendige af din SUV, en af ​​de mest rummelige og funktionelle kategori. Kabinen er kun 26 mm længere, og knæ plads bagtil er steget omkring 29 mm, men den kompenserer med mulighed for 18 cm i længderetningen flytte den bageste bænk.

Stammen er også vokset betydeligt. Med alle sæder på plads, Ny Volkswagen Tiguan Det har en lasteevne på 615 liter -145 mere end den foregående. Virksomheden sikrer også, at udformningen af ​​instrumentbrættet er selvforklarende, både på gamepad, bruge som opbevaringsrum.

Den nye Tiguan er en Audi i kroppen på en Volkswagen

Volkswagen Tiguan 2016 15

problem løst

Trods lavere, Volkswagen Tiguan bevarer godt hoved plads.

Den 'selvforklarende' design har resulteret i en flot dashboard på kvalitetsproblemer, men meget sober design. Den nye Volkswagen Tiguan er mere Audi for udstyr og teknologi til indretning. Til at begynde med, har vi fire muligheder Infotainment.

Den grundlæggende finish Trendline, bærer en monokrom skærm 5 inches; den Comfortline og Highline Bærer en touch skærm 5 tommer farve, men kan bestilles med en 8" med navigation eller Oplev Oplev Media Pro. De mest udstyrede modeller, der allerede bærer en skærm Aktiv Info Display 12,3-tommers hvorfra infotainmentsystemet, understøtter er kontrolleret Android Auto og carplay.

Resten af ​​komfortudstyr blinker også på, hvad enhver kunde ville bede om en Audi. Afhængigt af finish, finder vi sæder med erindringer, panoramatag med omgivende belysning, Opvarmede sæder og rat og head-up display.

Der er flere assists kørsel du kan regne med fingrene

Volkswagen Tiguan 2016 5

Fra den grundlæggende version fundet assistent frontal kollision med nødbremsning, fodgænger afsløring og aktiv motorhjelm stiger Hun skal køre nogle peatón- og lane holde assistent. opsummere den mellemliggende model, Comfortline, træthed detekteringssystem; Highline har også adaptive fartpilot assistance systemet med trafikpropper, som regulerer hastigheden i bytrafik.

Valgfrit kan du bede med systemet bistand til vognbaneskift-system Proaktiv beboer beskyttelse -tensa sikkerhedsseler og fører og passager vinduer og soltag lukket efterlader kun en slot åbent, Emergency quiet system, der registrerer, når føreren ikke reagerer og bremser køretøjet til detenero systemet Område View -having panorama 360 ° på tværs af fire kameraer.

Ud over alle disse assists, den nye Volkswagen Tiguan leveres som standard med syv airbags.

8 motorer og off-road evner

Tiguan 2016 7

Off-Road-pakke

Det kan bestilles med en bestemt off-road kofangere til at opfylde behovene.

Bygget på MQB-platform, ny Volkswagen Tiguan Det tilbyder en bred vifte af motorer og drivsystemer. Thrusters på linje, fandt vi fire diesel og fire benzinmotorer muligheder, plus manuel og automatisk dobbelt-kobling forandringer.

familie TSI, benzinmotorer har fire effektniveauer: 125, 150, 180 og 220 hk; af TDI, diesel: 115, 150, 190 og 240 hk. Alle normerne Euro 6 emissionskrav, bære Start & Stop og direkte indsprøjtning De er 24% mere effektiv end Euro 5 af den seneste generation, og 10% mere end den tidligere Euro 6.

Afhængigt af motoren kan bestilles med systemet Integral 4MOTION, der integrerer blandt sine nyheder Haldex kobling femte generation tjener som langsgående differentiale. Firehjulstræk Tiguan er 11 mm højere for at give større off-road evner. Med speciel Off-Road foran, Tiguan har en vinkel på 24,7 ° og output 25,6º.

Udstyret med firehjulstræk, kan Tiguan trække op til 2.500 kg.

Der vil være en Volkswagen Tiguan længe for Amerika, men vil ikke komme frem til 2017

Volkswagen Tiguan 2017

Takket være den alsidighed MQB-platform Volkswagen kan mødes med de samme produktspecifikke smager af hvert marked. Således i Spring 2017 Det vil blive lanceret i USA og i Kina en variant af Volkswagen Tiguan lang akselafstand. For Europa, i hvert fald for nu, bare vi kender modellen med de førnævnte dimensioner.

De har ikke videregives priser ingen nøjagtige dato vil blive frigivet, men bør være i løbet af 2016. Det vil ikke være billige, meget mindre udstyrede versioner mere sammenlignelige med en Audi, men at dosis vil levere teknologi og kvalitet, at nogle købere er på udkig efter.

Se hele galleriet »Volkswagen Tiguan 2017 (18 billeder)

 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01
 • image01

I Motorpasión | Tiguan GTE Koncept: plug-in hybrid også bruger energi solarwindow.addEventListener ( 'belastning', function () {$ () hver (funktion (indeks, element) {$ (element) .elastislide ( 'galleri-elastislide.'. )})})