Når du starter cyklen særlige Sensations Motorpasión, Nogle rev deres tøj at sige, at dette ikke var en model, der skal medtages på listen. Og jeg spekulerede på, hvorfor? Hvor mange modeller kan du føle acceleration fra 0 til 100 på mindre end fire sekunder, og gå sidde i den samme konfiguration som en motorcykel, 1 + 1? Kun få, meget få.

den E.Kr. Tramontana er en anden af ​​de modeller, der fremhæves i denne særlige. Det blev præsenteret i 2005 på Geneve Motor Show som en prototype, og i 2006 gik i produktion. Det er hundrede procent spansk sport fra den catalanske selskab e.Kr. Tramontana ligger i Costa Brava (Girona), tæt på Barcelona.

E.Kr. Tramontana, moderne design og på samme tid, vintage

Det første, der henleder opmærksomheden på udformningen af E.Kr. Tramontana Det er dens udseende kampfly. I en ovenfra det fremhæver især slående cockpit, der ligner et cockpit på et fly. Det er et design tydeligt inspireret af en Formel 1 med en dobbelt spoiler på forsiden og en på bagsiden, men uden at ændre de aerodynamiske særheder ren linje af køretøjet.

Mens ved første øjekast observeret en moderne sport, et kig på mere dybde Det tager os til fortiden, på tidspunktet for de biler af halvtredserne og tresserne. Vi kan se en vis lighed med for eksempel en Auto Union eller en Mercedes Benz på det tidspunkt.

Det er helt symmetrisk både internt og eksternt, noget, der hjælper situationen i tandem fører og passager. Er den samme som køretøjet bærer en eller to personer, masserne forblive så tæt på tyngdepunktet, minimalt ændre deres adfærd.

Den nyeste teknologi på alle fire sider

Ingen sparet på materialer til at bygge E.Kr. Tramontana. Chassiset for eksempel udelukkende er fremstillet af kulfiber. Dens samlede vægt er kun 96 kg, og har gennemgået strenge crashtest, så din krop er så sikker som muligt. Selvfølgelig har kroppen også gjort af det samme materiale.

De 20-tommer hjul er også lavet af kulfiber kombineret med magnesium. Inden for sport cykler er det nemt at finde i katalogerne af forskellige dækmærker fremstillet i et eller andet materiale, men i tilfælde af biler, dette er kun tilgængelig for mest eksklusive sport. Inden enorme keramiske bremseskiver 380mm og bag med seks-stempel resultatet er opstaldet.

Suspensioner, Öhlins føre meget lignende arrangement til Formel 1, og hydrauliske fjedre placeret meget fokuseret måde og horisontalt. disse De er indstilles i højden, som varierer kroppen mellem 85 mm og 135 mm frihøjde.

Bag dyret skubber e.Kr. Tramontana er en enorm V12 biturbo 60 grader med 5.513 cc. Som omtalt nedenfor, alt i denne bil kan konfigureres, så strømmen kan variere fra 550 og 720 hk, på anmodning. Momentet kommer intet mere og intet mindre end op til 1100 Nm. Fremdrift er til baghjulene og har en justerbar trækkraft kontrol ved fire forskellige positioner.

E.Kr. Tramontana, håndlavede og efter kundernes

i E.Kr. Tramontana, de fleste af de elementer, der interagerer med chaufføren kan ændres, så de passer kunden. For eksempel kan cockpittet udformes i henhold til ergonomi egen fremtidige ejer. Dette kan igen vælge, om køretøjet vil være bil eller to-sæders, med eller uden kabine, som vil være den motorkraft, kalibrering af støddæmperne ...

På samme måde kan den indvendige finish også vælges. Polstring, farver, finish ... alt er bestemt af fantasien af ​​køberen. Selv TFT konfiguration, der fungerer som instrumentpanel Du kan ændres til at passe til forbrugeren. Ændringerne er ikke tilladt, i det mindste i teorien, er de forreste og bageste emblemer foretaget i hvidguld fast stof.

Alle disse varianter ville ikke være muligt, hvis bilen ikke var helt fremstillet i hånden. Denne mime for detaljer gør produktionen var kun 3 enheder i 2006, seks i 2007 og 12 om året fra 2008, men alle af det. Hver af dem har en anslået værdi på grund af de muligheder for tilpasning, om 610.000 euro.

E.Kr. Tramontana R, selv sportslig

kan være E.Kr. Tramontana mere radikal? Det virker så fordi der er også mulighed for at erhverve en version kaldet E.Kr. Tramontana R Edition, endnu mere eksklusivt og radikal. Selvom motoren forbliver den samme på sin maksimale effekt-indstillinger (som om det var nødvendigt jeg vitaminarlo mere), har vi inkluderet nogle ændringer og forskellige slik.

Den første ting du har gjort, er anorektiske igen, fordi de allerede 1.360 kilo, hvis få har formået at eliminere andre 92. Men du også har forbedret aerodynamik (indarbejde selv en bageste spoiler), og akselafstanden er blevet halvtreds millimeter faldt at gøre det endnu mere adræt, hvis muligt.

Som alle gode ting er tilbage til sidst, lad os tale om fordele. Den maksimale hastighed er elektronisk begrænset, men væsentlig 325 km / t. Acceleration er værdig til at kæmpe med en motorcykel, da det når 100 km / t på bare 3,6 sekunder. Og alt dette med en betydelig størrelse, fordi den måler næsten fem meter lang, hvilket ikke er dårligt.

Tekniske detaljer e.Kr. Tramontana R Edition

 • Slagvolumen: 5513 cc
 • Motor: V 12 cylinder langsgående centrale arrangement (550 hk ved 5000 rpm og 5.250 RPM til 720 hk)
 • Maksimalt drejningsmoment: 890 Nm mellem 3.500 og 1.100 Nm ved 4.000 omdrejninger i minuttet
 • Egenvægt: 1.268 kg
 • Maksimal hastighed: 325 km / t (selvbegrænsende)
 • Accelerationen fra 0 til 100 km / t 3,6 s
 • Transmission: 6-trins sekventiel
 • Blandet forbrug: sort
 • Brændstof: Benzin
 • Benzintank kapacitet: 100 liter
 • Boot kapacitet: nej
 • Dæk: den. 245/40 R20 efter. 335/30 R20

Priser e.Kr. Tramontana

 • E.Kr. Tramontana: ca. 610.000 euro

Se hele galleri »e.Kr. Tramontana, spansk vilde to-sæders (49 billeder)

Mere information | E.Kr. Tramontanawindow.addEventListener ( 'belastning', function () {$ () hver (funktion (indeks, element) {$ (element) .elastislide () 'galleri-elastislide.' ;.})})