Bildekvaliteten er dårlig, men de er de eneste om den aktuelle enheten

I Motorpasión har vi snakket på lengden av Mercedes 300 SL Gullwing, den klassiske "Gullwing" som kort gått gjennom våre hender når vi kommer sammen med hennes barnebarn Mercedes SLS AMG. Det er en av de mest beundrede og siterte klassikere historie, men spesielt noen enheter.

Et godt eksempel på et notert enhet er den 300 SL 1954, hvilken Det svarer til pre-produksjonsenheter forut for masseproduksjon av denne modell. Hans tilstand er veldig bra og har bare 73771 mil markør, som de er noen få kilometer til en juvel av den tiden.

Angivelig, ble denne modellen bygget i 1954 for å avsløre et år senere på Detroit Auto Show, men det kan også være for New York som er der den ble offisielt lansert. det er Bare en av de 50 enheter av pre-set Mercedes gjorde "måkevinge", alle bygget for hånd.

En av kuriositetene i denne enheten er at det tar en motor som ikke er klart det ville montere produksjonsmodeller, men er en NSL motor. Den bærer også en vekslingskurs mer lukket for å ha en bedre akselerasjon ifølge nyhetskilder.

Bilen det er snakk om Standing tar tre tiår, men godt bevart. Bare noen minimal korrosjonsproblemer kroppen, men ingenting en restaurering spesialist kan ikke løse med et par timer.

Motoren har bare 7000 miles siden den ble åpnet og gjort det igjen før det parase tidlig 80-tallet må også legge til at den opprinnelige fargen var hvit, men malt med en mer elegant, men mindre tro mot den opprinnelige modellen, mens svart.

Prisen på denne sjeldenhet kan nå $ 850 000, en 650.000 euro som det er mye mer enn hva de koster i dag Gullwing 300sl. Er det noen som gir mer?

I Motorpasión | Mercedes 300 SL sammen og Mercedes SLS AMG: når bestefar kjenner hans barnebarn