Jeg præsenterer Heidi Hetzer, for dem, der ikke kender, er det en petrolhead elsker bil mekanik, har konkurreret og solgt biler. Kom nu, Bedstemor mange gerne. På 77 år har han allerede begyndt hele verden med en Hudson Stor Otte 1930. Vil du se verden og besøge 56 lande.

Det skal være ledsaget af en mekanisk mand, fordi det vil krydse mere end ét land, hvor en enkelt kvinde (og kørsel) er kanonføde. Hans planer blev offentliggjort i 2012, men noget må være sket med Hispano-Suiza i 1921, der valgte andre mekaniske følgesvend. Trods have solgt Opel i årtier, Det har valgt en amerikansk bil.

Inspirerer strækningen, der Clärenore Stinnes og svenske filmskaber Carl-Axel Söderström mellem 1927 og 1929, den første verdensturné i bil. Vi hørte fra hende på både engelsk og tysk, via sin hjemmeside.

Og efter nyheden, en kort video, der fortæller Heidi planer rundt om i verden. Utvivlsomt vil det være den sidste store rejse af sit liv. Eller måske mere, Tysklands holdbarhed er du da Ria gen.

via | Jalopnik
video | YouTube (I), Vimeo (II)
link | Heidi um die Welt
I Motorpasión | Passion for vintage udgave motor: En spansk-Suiza af 91 år og en pige på 75 kilder rundt om i verden planen