Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio med sin tid 7 minutter, 51 sekunder og 7/10, SUV hurtigste Nürburgring Nordschleife. Opmuntret af en spektakulær motor 2.9 V6 Bi-Turbo 510 hk og 600 Nm drejningsmoment, er den italienske alternativ til Porsche Macan Turbo.

Vi har længe været afventer ankomsten på markedet for Quadrifoglio version af Stelvio, efter kontrol, hvordan Stelvio har været i stand til at oversætte de gode følelser af SUV-segmentet Giulia. Nu er vi også kender prisen, og Det vil koste 104.000 euro.

Den gennemsnitlige SUV Alfa Romeo er stand til at accelerere fra 0 til 100 km / t på 3,8 sekunder, og nå en tophastighed på 283 km / t. De er virkelig spektakulære tal for en bil af sit segment, hvilket placerer den som en af ​​verdens hurtigste SUV.

Dyrere end Porsche Macan Turbo

Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio

Alfa Romeo har i dag åbnede Stelvio Quadrifoglio ordrer og annoncerede den pris, du vil, vil det være 104.000 euro i sin grundlæggende version, uden ekstramateriale. Vi sammenligner det med sin nærmeste rival Porsche Macan Turbo, med 400 hestekræfter er i stand til at accelerere fra 0 til 100 km / t på 4,8 sekunder og nå 266 km / t.

Macan Turbo prisen er 97.500 euro, så Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio er placeret med en lidt højere pris. Det er en risikabel situation, fordi selvom den italienske er hurtigere og mere kraftfuld, den tyske nyder en erkendelse af, at måske det store antal af Stelvio er ikke i stand til at kompensere for at retfærdiggøre præmien.

Anyway, Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio og du kan bestilles i netværket af europæiske forhandlere, og at vi snart vil se det rullende ned vores gader, og at der i de tider, hvor SUV'er tendens i stigende grad at være hybrider, er fantastiske nyheder for elskere af sport ren, hvorvidt segment kan være.

I Motorpasión | Alfa Romeo Stelvio testet: den første Alfa Romeo SUV er plet