Forny kørekort Det er en proces, som hver chauffør skal udføre flere gange i hele sit liv. Krav, procedurer, skal gives dokumentation Ved fornyelse af kørekort bliver ofte stillede spørgsmål om denne proces.

I de senere år har DGT forenklet nogle af de mest almindelige procedurer for at fremskynde fornyelsen af ​​kørekort. Vi vil derefter gennemgå de væsentlige aspekter af dette spørgsmål så bureaukratisk som dybest set enkel. Alt du skal huske på, er, at det har nogle drejninger, men det er ikke noget at være bange.

For startere, huske på, at alle kørekort er omfattet af en gyldighed, og at denne effekt afhænger af chaufføren har ikke mistet alle punkter og holde de krav, der er nødvendige for at modtage dem. Desuden, hvis på tidspunktet for fornyelse af kørekort indehaveren kørekort har en sygdom eller handicap, der kan forværres med tiden, perioden for dit nye licens kunne reduceres forebyggende.

Forny kørekort

Generelt er de Tidsperiodeliste af kørekort fremgår af nedenstående tabel. De er dybest set struktureret af den type køretøj, vi kan køre og chauffør alder.

Kørekort
klasser
AM, A1, A2, A, B Kørekort
klasser
BTP, C1, C1 + E, C, C + E,
D1, D1 + E, D og D + E driver alder
mindre end 65 årdriver alder
større end eller lig med 65 år
Hvert 10. år Hvert 5. år
Hvert 5. år Hvert 3. år

Vi kan forny kørekort op til tre måneder, før vi udløbe, og det betyder ikke at miste dages gyldighed som den nye fornyelse dato regnes fra den faktiske dato, vi allerede havde. For eksempel, hvis mit kørekort udløber den 1. april 2015, og jeg hvad jeg forny i dag 22. januar 2015 vil den nye dato for min fornyede kørekort udløb være april 1, 2025 ikke 22 januar frem til 2025.

I øjeblikket kan en udløbet sigt blive fornyet uden videre end sædvanligt. Indtil 2009 var det nødvendigt at gå gennem eksamener trafik, både i teori og i praksis (kontrol test viden og kontrol prøve i færdigheder og adfærd), men i dag dette trin ikke længere er nødvendig.

Forny kørekort - Provincial Traffic

Du kan ikke forny dit kørekort, hvis ...

a) En dommer har fastslået vore diskvalifikationer fra kørsel motorkøretøjer og knallerter.

b) En dommer eller administrationen, vi har suspenderet, som en sikkerhedsforanstaltning eller i sidste ende kørekort.

Hvilken dokumentation er nødvendig?

Det afhænger af, hvordan vi fornyer kørekort, har vi brug for nogle andre dokumenter. I dag kan forny kørekortet i et center for Medicinsk Undersøgelse og Trafik. Også krævede dokumentation vil være anderledes i tilfælde af en udenlandsk chauffør, der fornyer spansk kørekort, og i tilfælde af en spansk statsborger bosat i udlandet, som vil forny dit kørekort spansk.

Fornyelse Centre lægeundersøgelse (ikke Traffic Department)

Forny kørekort - anerkendelse Medical Center

For at forny et kørekort Medical Center anerkendelse vil blive bedt om at identitet og vi kreditere vores bopæl med identitetskort eller pas original og effektiv.

I tilfælde af EF-udlændinge, vil de bede opholdstilladelsen eller identitetskort eller pas for dit land, sammen med registreringsbevis i det centrale register over udlændinge for EU udlændinge. I tilfælde af ikke-EU-udlændinge, opholdstilladelsen for ikke-EU. Al dokumentation skal være den oprindelige (fotokopier er ikke gyldig) og skal være i kraft på tidspunktet for indgivelsen.

Derfra, og efter betaling af et gebyr på 23,50 euro (Data opdateret i august 2016), vi udførte et foto, vi underskrev ansøgningen om fornyelse af kørekort, og vi øvede en lægeundersøgelse til elektronisk henvisning Trafik Rapport psykofysiske egnethed.

Fornyelse i Trafik (ud over at passere den lægeundersøgelse center)

telefon

I dag er fornyelse gennem Trafik designet til ikke at gøre nogen. Til alle formål, er det stadig muligt at forny kørekort på Trafik, men vi får ingen fordel ved at gøre det på denne måde, tværtimod. I trafikken vil vi spørge:

 • Castiliansk, catalansk, baskisk, galicisk: skrevet i en officiel form, som denne ansøgning.
 • Den sædvanlige sats på 23.50 euro.
 • Rapporten fremsendes til helbredsmæssig egnethed Telematic driver Registrer for førergenkendelse Centre.
 • ID-kort, pas eller opholdstilladelse i kraft.
 • En aktuel foto på 32 x 26 mm i farven.
 • En hæl-foto findes i den samme hovedkvarter, behørigt underskrevet.

Konklusion: er billigere at forny mit kørekort ved Center for lægeundersøgelse. I alt, også vi nødt til at gå igennem der for at vedtage os certifikatet og sende den til trafik ...

Forny kørekort fra udlandet

Forny kørekort

I tilfældet med spansk i hele verden, undersøgelsen anbefaler DGT fornyelser kørekort gennem diplomatiske eller konsulære repræsentationer, men kan også behandles gennem nogen trafik hovedkvarter, sende følgende dokumenter:

 • Heel-foto udfyldt og underskrevet, med et billede af 32 x 26 mm i farven. Du kan anvende diplomatiske eller konsulære repræsentation.
 • Medicinsk egnethed rapport udstedt af en læge i det land, hvor den pågældende person og godkendt af den diplomatiske repræsentation eller konsulat Spanien, med en nylig fotografi af ansøgeren. Du skal angive egnethed til at køre bil.
 • Kopi af kvittering for betaling af gebyr på 23,50 EUR. Betaling kan foretages online eller ved overførsel (med omkostninger på grund af ansøgeren) til en konto tilhørende den centrale Trafik (0049 5103 79 2616578716 IBAN: ES23 0049 5103 7926 1657 8716, SWIFT: BSCHESMM). Overførslen skal bemærkes, i denne rækkefølge: ID, fulde navn, "Fornyelse gebyr kørekort".

Forny licensen bliver i udlandet i Spanien

Forny kørekort

EU-borgere med lovligt ophold i Spanien i 2 år (fra januar 19, 2013), hvis gyldighedsperiode kørekortet er ubestemt eller inden for mere end 15 år at tillade Gruppe 1 (AM, A1, A2, A kraft, B og B + E) eller større end 5 år at tillade Gruppe 2 (BTP, C1, C1 + E, C, C + E D1, D1 + E, D, D + E) sigt skal forny licensen kørsel fra denne fortid 19. januar 2015. dem, der har fået opholdstilladelse senest denne dato skal forny det inden for to år at få boligen.

I disse tilfælde skal du lave en aftale i den elektroniske hovedkvarter for DGT eller via telefonnummer 060. På dagen for begivenheden, skal indsende følgende dokumenter:

 • Bevis for identitet og bopæl: DNI, NIE eller pas og enhver anden dokumentation for, at du bliver bedt om Traffic Department at bevise opholdstilladelse.
 • Kørekort (original og kopi).
 • Den person, der deltager beboeren vil bede om et telefonnummer eller e-mail kontakt til borgere, når udstedende myndighed for tilladelsen kontrollere, at tilladelsen er gyldig. Når verificeret, vil Trafik omlægge ansøgeren, og fra den tid ansøgeren bliver nødt til at gå til en medicinsk center for førergenkendelse der udstedte certifikatet for helbredsmæssig egnethed.

  Den dag i den anden runde vil være nødvendigt at give følgende dokumentation:

  • Nuværende fotografi af 32 x 26 mm
  • Heel foto, som vil blive leveret i Trafik hovedkvarter, udfyldt og underskrevet.
  • Officiel ansøgningsskema, der skal leveres i hovedkvarteret Trafikken på webstedet for DGT
  • Bevis for betaling af årsgebyr (23.50 euro)

  Forny kørekort betaler mindre

  Forny kørekort

  I tilfælde af adresseændring, Trafik simpelthen kommunikere det nye hjem. Det er gratis.

  Desuden er fornyelsesprocenten reduceret kørekort i to tilfælde (reviderede august 2016 data):

  1. Når føreren er mere end 70 år, Du betaler noget gebyr.
  2. Når den pålægger en under det normale kraft på grund af medicinske årsager, og derefter mængden af ​​gebyrer følge det næste skridt:
   • Op til 4 år: 18,80 euro
   • Op til 3 år: 14,10 euro
   • Op til 2 år: 9,40 euro
   • Et år og derunder: 4,70 euro