Den næste dag, maj 8 vender tilbage til britisk tv legendariske Top Gear, men det vil gøre i en fornyet måde, efter afgang af kraniet trio dannet af Clarkson, Hammond og maj, som vil lancere sin egen motor program Amazon Prime. Efter måneders rygter, i dag vi lærte til sidst deal fuld af Ny Top Gear.

Efter at have lært, at Matt LeBlanc (Joey fra 'Venner') Chris Evans ledsage og 'Stig' i denne nye fase, har de sluttet sig til listen fire oplægsholdere: den kendte journalist og pilot Chris Harris, tysk pilot Sabine Schmitz, den tidligere leder og grundlægger af Jordan Formel 1 hold, Eddie Jordan, og endelig journalisten Rory Reid, valgt i udvælgelsen organiseret af BBC.

Så rygterne bekræftes Sabine Schmitz, "Queen of the Ring" der allerede har optrådt i den britiske program flere gange, og Chris Harris, vores tester bil favorit, der går fra Youtube til BBC. "Muligheden for at kombinere kørsel og optagelse var for godt til at forpasse", Said Sabine.

"Top Gear er hvad der hjalp forme mit liv omkring biler, min opfattelse af biler og min besættelse med biler, så jeg ser frem til en mulighed. Jeg er også lidt mouthy og jeg kan lide at komme i problemer. Og hvis alt går galt, kan jeg sige, at der engang var i Top Gear og vende tilbage til at være, at små og irriterende type Youtube"han erklærede Harris BBC.

I Motorpasión | Matt LeBlanc, medvært på den nye Top Gear