Der logoer mest aktuelle Scalextric, men dette er for nostalgikere

Mange, der Motorpasión dag vi samles for at huske med, at kærlighed SCX kredsløb der bragte Magi en fjern og glad januar måned. Faktisk er mange også er dem, der har bevaret disse og andre juveler af sprækken og når vi beder om det Scalextric vi begyndte at skrive med passion for motor ... selv et stykke legetøj motor.

Nå, Scalextric er balancegang igen. Teknisk set "i fase ordnede nedlukning eller afvikling" efter at være blevet erhvervet af Tyco i 90'erne og genvundet kort efter ved Tecnitoys. Han levede et øjeblik af pragt fra 2001 til 2005 med et salg, der steg fra 15,4 millioner euro til 27 millioner euro, og i 2006 25% af salget var eksporten.

Det, der har ført til Scalextric at være ved at lukke? Sikkert noget har at se, at virksomheden blev overtaget af en gruppe af venture kapitalister, der skræmt af nedgangen i salget med økonomiske krise De har besluttet at skrinlægge fremstilling af miniaturer. den Scalextric licens kan passere i hænderne på Educa Borras. Forhåbentlig vil det ikke falde for døve øren.

via | Guru blog
(Javier Hilsner og tak for tippet)
I Motorpasión svar | Lad os tale om Scalextric