Tiden flyver, og ikke har indset, vores venner 8000vueltas 10 års jubilæum. De begyndte at være en meget fokuseret blog elskere af rene sportsvogne, køreglæde, og i dag er arrangørerne af de højere niveau track dage i vores land.

For at fejre dette 10 års jubilæum, 8000vueltas organiserer følgende søndag 12 november en begivenhed åben for alle. Nej, det vil ikke være i et kredsløb, og priserne er meget overkommelige.

I 8000vueltas ønsker deres 10 års jubilæum er en fejring af motoren, et mødested for bil elskere, så har bevæget sig væk fra deres normale placering, Jarama kredsløb, der vælger en anden mytisk sted, den Hippodrome de la Zarzuela i Madrid.

Mange heste på parkeringspladsen og på racerbanen

Pres 011 8000 2016

Der vil være en parkeringsplads reserveret til sport og superbiler af alle deltagere, vil der være en udstilling område bil, snack og frokost vil blive serveret, og der vil være selvfølgelig et sted at nyde de andre racer, hesten.

Hvad de ønsker, er, at alle bil elskere til at komme sammen der for at nyde, hvad mange af os kan lide at gøre i disse begivenheder, chat om biler og fortælle historier.

To muligheder for 9 euro

Miljø og Restaraucion

Der vil være to måder at deltage. Den første, vil være at 'Cocktail' at 9 euro ved reservationen eller 12 euro på box office, vil omfatte: Parkering VIP-adgang til Hipódromo de la Zarzuela at nyde de 5 racer og Grand Magazine Award Hej 1 € høflighed at satse på hestevæddeløb, adgang til 8000vueltas privat terrasse med en drink (vand, sodavand eller øl) og smage skinke Patabrava.

Den anden mulighed er at planlægge appetitvækker og en højere 'Frokost' bestående af 2 kurser og dessert med ansvar for Mallorca. Så når maden er i maven, deltagere, der har valgt denne anden mulighed, som er prissat 50 euro, Carudel Club vil have adgang til VIP-området med enestående udsigt over Madrid.

Naturligvis steder er begrænset, så hvis du har fundet en god plan for næste søndag, bør du ikke tage for lang tid at underskrive. Hestene er forsikret.

I Motorpasión | Sporet dag 8000vueltas Oplevelser i 26 billeder