Vi har allerede set flere gange elektriske hvid van, den Atieva Edna, der var i stand til at fusionere et par superbiler racing ren acceleration, men det viser sig, at disse mennesker gør mere end målt mod andre produktion biler i en lige .

I Atieva er ved at færdiggøre forberedelserne til lanceringen af ​​en rival, der vil komme til at kæmpe mod Tesla hund ansigt: den Atieva Atvus. Den officielle meddelelse vil blive foretaget inden længe, ​​vil præsentationen af ​​den endelige model ankommer i december, og hvis ingen forsinkelser, de ønsker at være sælger biler inden udgangen af ​​2018. Først i USA og derefter Kina.

Atieva alle æg er i kurven Atvus

Kilderne har afsløret oplysningerne via recode hjemmeside meddelt, at udviklingen af Electric Atvus er i et fremskredent stadium. I øjeblikket prototypen skulle færdiggøre detaljerne i Tyskland, og når du har godkendelsen vil begynde med fremstillingen af ​​fem prototyper til test i åben trafik.

Indtil videre prototyperne, der er foretaget var kun til test og lukket kredsløb sektioner, og den oprindelige hensigt var at bygge 35 prototyper, men økonomiske problemer har tvunget til at reducere dette beløb til kun fem. Snart begynder de med økonomiske problemer.

Den Atieva Atvus (som kendt midlertidigt) er en sedan med funktioner midtvejs mellem en Tesla Model S og Fisker Karma i design og foranstaltninger. Internt det ville være drevet af et system batterier og elmotorer ejer hvilket ville udstyre sedan uafhængigt drev fire hjul.

Fordele ville matche Edna, at kunne få til 100 km / t fra stilstand i mindre end tre sekunder og holde rimelige tal autonomi. Alt dette med ordene fra de direktører i selskabet.

Den elektriske Atieva ville have i hans seværdigheder skamløst Tesla produkter, især vel vidende, at den administrerende direktør for selskabet, Peter Rawlinsons, var maskinchef af Tesla Model S. Derfor udkastet Atieva kender ham i Sillicon Valey som "bil hævn".

Vel vidende, at mindst to år tilbage (i bedste fald) for Atieva Atvus begynde at gå ud i hænderne på sine første kunder, vil du nå et marked med nogle andre udfordrer andet ud over Tesla. For at imødegå denne ulempe, ville den teknologiske byrde af Atvus være second to none, udstyret med et system autonom kørsel.

Fabrikken (endnu) spøgelse Atieva

Mærket har to udviklingscentre i øjeblikket i Nevada inden for 20 kilometer fra Tesla fabrik, men mangler en fabrik af sandhed, som at beskæftige sig med en forudsigeligt stor efterspørgsel, forudsat at planerne forlade dem godt.

Recode bemærker, at fabrikken vil blive placeret i Casa Grande (Arizona), i en af ​​de enklaver, som Elon Musk var sæsons før der træffes beslutning om den endelige placering af Gigafactory. Arizona ville arbejder meget aktivt med Atieva at lette deres gennemførelse, selv tilbyder generøse skattelettelser.

Atieva anslår, at hans fabrik vil få en første produktion 20.000 enheder om året, med plads til op til 130.000 om nødvendigt. Data, der er mere end optimistisk for en virksomhed, der så at sige, har stadig intet. De har ikke, har ingen indbygget skibet.

Omkostningerne til at samle al den nødvendige infrastruktur af ingenting hæver sig over 300 millioner, men virksomheden ville være i færd med at lukke en aftale med Department of Energy og Advanced Vehicle Produktion teknologi til at støtte 80% af udgifterne til bygningen. Selv om denne støtte ville blive givet efterfølgende, som en refusion, ingen kapitalindskud.

Mærket blev grundlagt i 2007 med kapital af kinesisk oprindelse af Sam Weng, Bernard Tse Lin og Sheaupyng har udviklet over 100 patenter og 2014 har fokuseret på produktion af elektromotorer og batteripakker til busser i Kina. For to år siden to kinesiske selskaber indsprøjtet 100 millioner dollars i kapital og de besluttede at det var tid til at gøre noget mere vigtigt: konkurrere mod Tesla.

Atieva er også involveret i formel E, og i det mindste i løbet af sæsonerne 2017 og 2018 teknologi vil være inden for et par ensædede mesterskabet, som med Faraday Future og NextEV.

Mange fronter, mange ubekendte og masser af spørgsmål, som den er for tidligt for at få svar, især for en virksomhed, der har aldrig gjort et komplet køretøj. Fremtiden for biler er elektrisk, men sidst ser vi mange megalomaniacs projekter risikerer at blive bobler nul emissioner.