Den elektriske cykel Smart Ebike Det er allerede i Spanien. Faktisk har jeg haft lejlighed til at se hende i person på en Mercedes-Benz forhandler Madrid (og ja, det er meget rart). Dens pris detail ikke er overkommelig, da den solgte 3.066 euro herunder moms. I juli begyndte reserver i nogle lande, nu kan du få en, hvis du budget kommer.

Som du ved Smart Ebike er en Pedelec cykel, det vil sige en cykel med elektrisk assisteret pedalerne. for en elektrisk cykel mellemledere bare over 3.000 euro er en temmelig høj pris. Smart siger, at forandring din cykel tilbyder meget omhyggeligt og materialer og komponenter, der udgør god kvalitet design.

Denne cykel er udviklet i samarbejde med den tyske cykel producent Grace. Elektromotoren 250 W Strøm er placeret på baghjulet, ingen pensler og BionX mærke. Det har et maksimalt drejningsmoment på 35 Nm. Denne motor omfatter et skift tre gear i selve navet.

Hjælper motoren til en hastighed på 25 km / t og kan vælges fire niveauer af bistand gennem kommandoen skærm, og der på styret. Transmissionen mellem pedalen og motoren udføres af en carbon tandrem Gates 118 T.

Batteriet er aftageligt, lithium-ion og vejer 3,3 kg. Den har en kapacitet på 0,42 kWh og giver dig mulighed for at have en række mellem 30 og 100 km ved niveauet for pleje og hastighed. Du kan oplade i omkring tre til fem timer.

Rammen og gaffel er cykel aluminium. Hjulene er 26 "og monteret dæk med lav rullemodstand Continental EcoContact Plus. Bremserne er hydraulisk skive Magura MT4, med energiudnyttelse under bremsning.

De forreste og bageste belysning er lysdioder, Busch mærke & Müller. Headsettet er brandet CaneCreek og pedaler og håndtag er Ergon. Cykel målt 1,74 m lang og 0,99 m høje. vejer alt 26,1 kg og kan bære op til 114 kg.

Du kan tilføje en iPhone, og hvis det program, der skabte udtrykkeligt Smart er installeret kan du se opladningsniveau af batterierne, selvstændighed og hastighed på telefonen, ud over at ved hjælp af GPS, etc. De kan også tilføjes som tilbehør fendere og bagagerum (på en cykel, der vil blive brugt af byen ofte, men påvirker pleje cykel design, bør disse elementer være standard).

Den fås i to farvekombinationer: hvid-grå-grøn og grå-orange.

Smart Ebike med tilbehør: fendere, krop og 'støtteben'

video | YouTube
I Motorpasión Fremtiden | Smart Brabus Ebike