1974: Mercedes-Benz præsenterer i Geneve sin flagskib, 450 SEL 6.9 (W116 serien). En kraftfuld V8-motor 286 hk og 549 Nm Han driver denne vidunder af tysk ingeniørkunst. Det blev solgt mellem 1976 og 1981 i meget små tal, er der ikke produceres 8.000 enheder.

Træneren Lorinser foreslår en diskret æstetisk opdatering uden at ødelægge ånden i den legendariske 450 SEL. Den mekanik er uændret, fortsætter med sine ineffektive automatisk gearkasse momentomformer tre relationer. De forskærme har lavere lettelse og du har fjernet metalkofangere typiske for den æra.

Dæk, der ikke er hensigtsmæssigt at behandle sådant par modtage BBS hjul retro design, der ikke mister charme. Inde kun tilpasning opfattes af rattet Lorinser og kinesere, der ikke har taget måtten. Som vist er det et præparat med respekt megen respekt.

Denne forberedelse vil have meget få kunder, alt, ændringerne er minimale og påtager sig at få deres hænder på en klassisk og en af ​​de bedste high-powered saloner nyere tid.

Anyway, her er en nysgerrig kendsgerning, V6 TDI på Porsche Cayenne Diesel har en meget lignende effekt og moment tal, men selvfølgelig, hvad angår forbrug er der en verden til forskel, blandt andre ting. Hvilken magt du kunne få sådan en blok af næsten syv liter? Da miedito tænke.

Så meget at ligne en model viejuno øjne nye generationer 450 SEL havde nogle meget revolutionerende teknologi for sin tid, som elektromekanisk injektion Bosch, bremser og valgfri ABS ligner Citroën hydropneumatiske affjedring.

Dens udbytte per liter kan ikke sammenlignes med en aktuel bil, men bedstefar kunne tage mere end 225 km / t. Det gjorde den 0-100 km / t på 7,5 sekunder og vejede næsten to tons. Den sælges i USA versionen gav en effekt tal lidt værre for spørgsmål emissioner. DIN 70030 450 SEL 6.9 var udgifterne kun 16 l / 100 km.

I øjeblikket er Mercedes-Benz S 400 BlueHYBRID får 279 hestekræfter med sin 3,5 V6 forbrændingsmotor (halv forskydning) og en ekstra 20 hk elmotor. Den hybride overskrider lidt grov ydeevne SEL 450, men selvfølgelig forbruger det halve.

kilde | Lorinser