Firmaet blev grundlagt af Elon Musk har netop udgivet det økonomiske resultat for tredje kvartal under forventning om, at indebærer. Vi taler om den økonomiske balance, da administrerende direktør for SpaceX lovede en "infernalsk produktion" Model 3 og dens flaskehalse, og nu ser det ud, at Tesla vil fortsætte med at brænde penge på din forstyrrende vej.

Tab er blevet duplikeret i de sidste tre måneder: 619.400.000. Der har imidlertid været bedre end forventet salg: 2.980 millioner i forhold til 2,940 millioner tidligere anslået. Da rapporten afslører, Det vil producere en 10% mindre Model S og Model X stoppe produktive indsats fokusere på Model 3, som er blevet leveret 222 enheder.

Den 250000:e enhed er allerede blevet leveret

fremstilling

"Vi fortsatte med at mødes indledende flaskehalse i forbindelse med disse problemer, og der er ingen fundamentale problemer med vores forsyningskæde eller nogen af ​​vores produktionsprocesser"Det afspejler rapporten. Sandheden er, at satsen for produktionen af ​​model 3 er konstant stigende, men den høje grad af automatisering i produktionslinjen Det har vist sig at være en udfordring.

For et par dage siden kun, Panasonic, som producerer battericeller til elektriske Tesla i gigafactoría of Nevada, sagde, at produktionen kan stige hurtigt, fordi årsagerne til flaskehalse i produktionen af ​​Model 3 var blevet identificeret. Han tilføjede, at dele af processen af ​​batteripakken fremstillingsindustrien er endnu ikke blevet automatiseret, og derfor er under produktionsmål.

Tesla Model 3

For sit vedkommende Tesla stadig opretholdt optimistisk med hensyn til udfordring hvilket betyder, at processen til fremstilling af Model 3 er meget mere automatiseret end deres brødre S og X, "eller i det mindste hver anden bilmarked", Sagde selskabet.

For at opfylde målet om 5000 Model 3 om ugen "senest i forbindelse med første kvartal af 2018", Tesla er omdirigere indsats mod den forventede model. I dette sidste kvartal fik de 25,915 enheder Model S og model X og model 222 3 18% flere end det foregående kvartal. Dog vil der være 10% mindre end to modeller stjerne i fjerde kvartal: produktionsprocessen vil fokusere på gigafactoría Nevada og Model 3.

Zaragoza trykladere station Tesla

I tredje kvartal, Tesla leveret 250000:e enhed og forventer ikke disse flaskehalse påvirke den generelle forekomst af reserver Model 3, som rapporten fortsætter med at stige. Vi bør bemærke, at de fleste reserver af denne model har været blind (Elon Musk allerede advaret: bilen kunne ikke engang smage eller se), så vi taler om en klient, der ikke følger en regelmæssig proces med at købe og som sandsynligvis vente trods forsinkelserne.

Med hensyn til de utallige fronter har Musk (gøre en interplanetarisk menneskelige art eller få os til at rejse med halsbrækkende fart under jorden) præsenterer sin længe ventede elektrisk lastbil. "Til præsentationen af ​​Semi Truck den 16. november, vil vi vise, hvordan magtfulde elektrisk ledning for den globale lastbil industrien", Sagde selskabet.

tesla display model 3

Også netop åbnet en ny station kompressor i Shanghai, Kina, med 50 lastenheder plus en ekstra 126 på verdensplan.

Som vi sagde, det tidlige liv i et selskab (endnu mere så vanvittigt som Tesla), som regel en konstant dans mellem rød og sort. Det er prisen for forstyrrelser, når du gør, hvad ingen gør.