Måske navnet Peter W. Schutz Det lyder ikke også. Det var administrerende direktør for Porsche 1981-1987, sikkert mere vanskeligt år for den virksomhed, der i 1980 havde store tab og sejler uden ror ind i en værre situation, hvis det passer, hvor Den Porsche 911 var bestemt til at forsvinde.

Peter W. Schutz døde i denne uge i en alder af 87. Han blev bedt om at give et kursus ændring af virksomhedens strategi, sparer den ikoniske 911, udvikle andre produktlinjer som transakslen og opnå succes i konkurrencen. For alt det, han fortjener gennemgang af sit liv.

hans liv

Peter W. Schutz Født i Berlin (Tyskland) den 30. april 1930. Fremkomsten af ​​nazismen tog hans familie til at flygte fra deres hjemland, og den første destination var Cuba, hvor de slog sig ned i Havana i 1937.

S17 1819 Fin

På den caribiske ø var kun to år siden, i 1939 de forlod USA, hvor de slog sig ned i Chicago (Illinois). Schutz voksede op der og der studerede sin karriere maskiningeniør.

Kort efter sin eksamen, begyndte han at arbejde i Caterpillar, hvor han tilbragte 15 år. Cummins motor derfra til hvor det var 11 år, hvoraf otte han tjente som vice president for salg til USA og Canada. Deres resultater var fantastisk, førte virksomheder til rentabilitetsniveauet aldrig opnået.

I mellemtiden, Porsche gik gennem den værste gang i sin historie. 1980 var en fatal for virksomheden, som kom til at kaste millioner i tab år. Årsagerne var mange, men en af ​​de tungeste var den lidt kommerciel succes i USA nye 924 og 928 modeller.

Ud over det faktum, at 911 stadig solgt relativt godt blev givet, gav de utallige mekaniske problemer, som han var underminere omdømme Porsche på verdensplan. Katastrofe, kom nu.

Porsche CEO på det tidspunkt var Ernst Fuhrmann, der kendte hans dage var talte. Da de begyndte at kigge erstatning, var færgen Porsche sig personligt som spurgte Schutz der ansøgte om stillingen. Kun 12 var kandidater, og han blev valgt.

En succesfuld forandring øjeblikkelig kursus

Ankomsten af ​​Peter W. Schutz selskabet var en øjeblikkelig gavnlig lektion. Hverken han eller forhandlernettet forstå, hvorfor Porsche 911 biler var så dyre og var at give mekaniske problemer så ofte.

Han spurgte, hvad der var den vigtigste årsag til disse mekaniske fejl, og sagde De var på grund af problemer i knastakslerne. Problemet blev identificeret, men der var ingen intention om at ordne det.

P03 1224 A5

Hvorfor? Fordi i Porsche produktlinje, 911 liv var bestemt til at komme til en ende i 1981 til fordel for 928 og 944, så det gjorde ingen mening at investere kræfter og ressourcer på at afhjælpe et problem, at hans dage var talte.

Den Porsche 911 bør fortsat blive fremstillet

Schutz fandt også, at disse planer for at afslutte produktionen af ​​911 var at undergrave moralen af ​​de ingeniører, der så det som deres flagskib produkt, det styrtede ned. Så kun tre uger efter indtastning kontor, han revideret beslutningen om at indstille produktionen af ​​Porsche 911.

Porsche 911 1979

Det var på kontoret af Helmuth Bott, Chief Engineer, hvor Schutz blev tegnet på en tavle tidslinjen af ​​928, 944 og 911. Sidstnævnte havde markerede afslutningen i december 1981. De siger så Schutz Han tog pennen og nåede 911 linje uden bestyrelsen selv, selv muren og bede Bott at tage ham ud.

parallelt Han løste problemerne med knastakslerne og tilfredshed kunder og forhandlere rundt om i verden begyndte at komme sig. Folk var villige til at betale store penge for en 911, men for en 911 uden mekaniske problemer.

At tur ved roret i virksomheden gjorde det hele være begyndt at være mere optimistiske Porsche. Numrene begyndte at forlade, så Schutz også fokuseret på at øge den 911 Cabrio rækkevidde og lanceringen af ​​944 Turbo, 944 S og 944 S2.

S17 1822 Fin I de 24 timers Le Mans 1981 med færge Porsche

Stillet over for det, de normalt gør administrerende direktører, der kommer til virksomheder i vanskelige økonomiske situation, Schutz ikke skære investering i Motorsport. Skal være opmærksom på, at hver gang en Porsche i et løb vandt i weekenden, salget af deres biler voksede på mandag.

Hvorfor han støttede Porsche Motorsport division. De havde plenado deltage i 24 timers Le Mans med 924, men chancerne for at vinde med den model var lig nul. Schutz igen ændret planerne, ved at fortælle dem eller gå til kapløbet om at vinde, eller bedre ikke at deltage.

S17 1814 Fin

Så besluttede de at bogstaveligt talt tage tre 936 Porsche Museum, sætte dem var at udvikle motorer til Indy Car Amerikanske og forlade det franske løb. En klog beslutning, da Porsche vandt dette års 24 timers Le Mans.

I 1982 Porsche domineret også Le Mans med 956, den 953 AWD vandt Paris-Dakar 1984 og senere de 959 i 1986. Motorsport succeser hjalp det image på verdensplan blive styrket betydeligt.

Parallelt med de racing succeser, produktlinje går fremad. den 911 3.2 Tredje generation Hun blev født under ledelse af Schutz, og var en hidtil uset succes.

1982 Porsche 911 SC

Så meget, at salget af Porsche derefter oplevet enestående vækst. Mens der i 1981 ca. 28.000 Porsche sælges over hele verden i 1986 tallet nåede 53.000 enheder. Fem års optegnelser, historiske tal og et opsving, der førte Porsche ikke forsvinde.

Kun en ændring af cyklus som oplevet i 1987, hvor USA har lidt et af dets største finansielle krise i historien med sort mandag, hvilket faldt sammen med de valutakurser steg med Porsche for dyrt for den virkelighed, der eksisterede på det tidspunkt var i stand til at banke Schutz.

Porsche 911

Porsche salg i USA faldt til mindre end halvdelen, som var den næstvigtigste marked for virksomheden, det var noget uoverstigeligt. Schutz forlod virksomheden i 1988 og trak sig tilbage med sin kone til Florida. Resten af ​​sine dage indtil sin død i oktober sidste 29 ved en alder af 87, han tilbragte det nyder hans familie, hvilket giver motiverende foredrag og blive anerkendt i de kredse af fans af Porsche som det, den var: El Salvadors Porsche 911 og Porsche mærke.

D.E.P. Peter W. Schutz.