Käsite 'glamping' loistaa kaikessa komeudessaan sCarabane, hanke ei vielä ole julkaisupäivä paljon vähemmän rahaa, mutta haluamme ja tarvitsemme tasapuolisesti. Se on liikkuva karavaani itse, varustettu aurinkopaneeleilla, tuulivoimala ja aurinko rikastamo muodossa paraboloidipeilin antaa sinulle mukava rentouttava suihku.

asuntovaunu kääntyy 360 astetta koko päivän maksimoida altistumista auringolle, ja tulee kotiin 30 minuutin jälkeen irtoaa ajoneuvosta. Kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, keittiö, olohuone ja taitettava alusta, joka tarjoaa lisää ulkotilaa 42 neliömetriä. Rakas Kings ...

30 minuuttia valmis palaamaan tielle

SCarabane on ollut projekti ranskalaisen yrityksen Green Cat Technologies vuosia, johon malli on kehittynyt, mitä se on tänään: todellinen asuntoauto.

Läpi asennuksen Rautatieinvestointien pyöreä halkaisijaltaan yhdeksän metriä sijoitetaan lattialle, perävaunu voi kääntää 360 astetta seuraava auringonvalon, tuulen suunta tai vain valitusta kohdasta. Matkaviestin- muodossa, sCarabane pituus 7,8 metriä pitkä, 2,8 metriä korkea ja 2,5 metriä leveä, mutta Saapuessa määräpaikkaan, näyttää hämmästyttävä tapa. Ja paino? 2,5 tonnia, joten unohtaa auton hinata isoisä.

Yhtiö väittää vain 30 minuutissa tulee talon varustettu kaikilla mukavuuksilla perinteisen kodin: täysin varusteltu keittiö (myös astianpesukone ja pesukone), kaksi makuuhuonetta (kaksinkertainen 7,2 m²), kylpyhuone ja ruokailutila. Ja ulkopuolella lisää 42 neliömetriä ulkona.

Pyörivä ruusuke kattoon päähuoneesta mahdollistaa säädellä vapaasti valon ja kupla-muotoinen ikkuna voi myös säätää asemaansa sähköisesti.

SCarabane väittää olevansa omavarainen A tuuliturbiinin rakennettu pystysuora yhteys ja aurinkopaneeli Ne pystyvät tuottamaan jopa 500 wattia tehoa itsenäisesti. Karavaani mukana tulee myös suuri paraabelipeilistä joka taittuu kattoon ja kerää lämpöenergiaa auringosta.

Tietenkin omavaraisuusaste on riippuvainen maantieteellisestä sijainnista, käytöstä annetaan, vuodenaika ja aikaa, mutta nyt vielä pullo propaanin kokki sisällä. Emme tiedä, onko tämä hanke onnistuu; Tällä hetkellä sen luojat edelleen kehittää tuotteen suunnittelusta globalisoituvat toivoa. Ja meitä.

Katso koko galleria »sCarabane (49 kuvat)