Kaikki alkoi, kun Pawel Wisniewski ja Jans Slapins He todistivat vetää rodun tai vedä kilpajuoksu Lamborghini Aventador ja hullu amerikkalainen Rat Rod. Tuo näky inspiroi jotta he päättivät perustaa Rat Rod tulevaisuus, joka yhdistää ominaisuudet Italian superauto puhtaasti amerikkalainen tyyli.

Sen luojat, suunnittelemaan tämän Lamborghini Rat Rod niin erikoinen otti inspiraation kaava 1, Amerikkalainen klassikoita kuten Plymouth Barracuda, lentokonetta Vought F4U Corsair ja jopa jääkaapit kuusikymmentäluvun.

Rotta Rod tämän neljän istuttava kuten hiilikuitu on valinnut moottori V8 Pieni lohko biturbo peräkkäisen kuusivaihteinen vaihteisto, mutta eivät tiedä lukuja pyrkivä valtuudet sen tekijöitä. Tiedämme, että kun sen suunnitteluun on etsitty 50/50 painojakauma.

Yksi kohokohdista muotoilu ovat renkaat, mukaan lukien jarrulevyt sulautettujen, epätavallinen ratkaisu. Ainoa huono asia tästä kaikesta on se, odotetusti, ei ole suunnitelmia tehdä tästä synkkä luominen, vaikka olemme varmoja, että useampi kuin yksi asettaisi rahaa pöytään vain tarkoitus tehdä tällainen peto.

Katso koko Galleria »Lamborghini Rat Rod (7 kuvaa)

Via | "Silodrome": Http: 'Galleria-elastislide'. //silodrome.com/lamborghini-rat-rod-car/window.addEventListener ( 'kuorma', toiminto () {$ () kukin (toiminto (indeksi, elementti) {$ ( elementti) .elastislide ();})})