Maranello tuotemerkki on juuri ottanut käyttöön uuden Gran Turismo V8, Ferrari Portofino, jota kutsutaan kaunis kylä Portofino, Italia, tunnettu turisti satamaan. Sen korinväriset viittaa myös tunnettuja ihmisiä: Rosso Portofino.

Tämä uusi kahdeksan sylinteriä GT Ferrari Se on täysin uusi runko ja ylpeilee, että kevyempi kuin California T, malli se korvaa. Turboahdettu V8 moottori kehittää 600 hv ja se mahdollistaa 0-100 km / h 3,5 sekuntia, mitä se ei ole huono malli "pääsy".

Mitattu Portofino 4,59 metriä pitkä, 1,94 metriä leveä ja 1,32 metriä korkea, ja hyötyy painon jakautuminen 46% etuakselilla ja 54% taka. Se on suunniteltu, odotetusti, Ferrari Design Center, joka kutsutaan Fastback, ja varmistaa, että turbulenssi ohjaamossa, taivasalla, vähennetään 30%.

Animoitu V8, mutta turbo

90 asteen V8 lohko on sama 3,9 litraa lähtevä malli, vaikka Ferrari väittää parantaneet eri komponenttien (uusi männät, kiertokanget, pakosarja ...) ja asennetaan uusi sähköinen hallinta, joka mahdollistaa myös kuulostamaan työstetyt paeta. Teho 600 hv nyt saavuttanut 7500 RPM.

Turboahdin on myös ns Variable Boost Management mukaan talon, asettaa ihanteellinen pari valittua vaihdetta. Vääntömomentti, muuten jonka enimmäismäärä on 760 Nm ja se on saatavilla välillä 3000 ja 5250 RPM. Samalla se on keskimääräinen kulutus homologoituja 10,5 litraa sadalla kilometrillä (245 g / km CO2).

Nämä luvut ja suurin nopeus on yli 320 km / h, Portofino Ferrari tulee Muunneltavissa sunroofs nopeampi talo 40 hv enemmän kuin Kalifornian T, ja sillä on kaksi pientä takaistuimet että -vaatemerkille "lyhyitä matkoja".

Ensimmäistä kertaa, yleisin Ferrari valikoima sisältää elektroninen tasauspyörästön E-Diff, kolmannen sukupolven tässä tapauksessa (E-Diff3), integroitu hallintajärjestelmä F1-Trac luistonesto ja ohjaustehostin EPS, nopeammin ja suoremmin. Sillä on myös magnetoreologinen vaimennin (SCM-E) "dual kela".

Brand Cavallino Ferrari esittelee uuden Portofino Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuun puolivälissä. Toistaiseksi tiedämme, että se kykenee standardin LED-ajovalot, 10,2 tuuman kosketusnäyttö, automaattinen ilmastointilaite, uusi ohjauspyörä, istuin 18 ja mielenkiintoinen sähkö- säädöt matkustaja näyttö he ovat jo julkaisseet muita malleja.

Katso koko Galleria »Ferrari Portofino (7 kuvaa)