Aikaisin viime Geneven autonäyttelyssä vielä prototyyppi muodossa, uusi kompakti SUV of Citroën tai C3 Aircross Olet täällä. Luce ainutlaatuinen esteettisiä ja hieman koholla elin (20 suurempi kuin C3 mm). personointi Se on yksi sen vahvuuksista, yli yhdeksänkymmentä mahdollisuuksia: kahdeksan ulkovärisi, neljä kattoon, viisi sisätiloihin, neljä pakkauksissa väriyhdistelmä ja alumiinivanteet 16 tai 17 tuumaa.

Se perustuu samalle alustalle C3 ja toimenpiteet 4,15 metriä pitkä (Koska C4 cactus), 1,76 metriä leveä ja 1,64 metriä korkea. Esteettisesti kiinnittää huomiota optisten ryhmiä kahdella tasolla, kapeat LED-ajovalot ja päiväajovalot ajovalojen pienempi, kattokaiteet ja väriltään erottuva elementtejä, suojaukset puskurit ja ulkotilojen evät, louvered ikkunat runko tai takavalot aikaan kolmiulotteinen vaikutus.

Mukaan Citroën, tämä uusi SUV on suunniteltu tarjoamaan helpon elämän sen käyttäjille kautta mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Se on laaja, mukavat istuimet, iso ja valoisa sisätilaa ansiosta panoraama lasikatto ja paljon säilytystilat (mukaan lukien valaistu ja kylmässä hansikaslokero) ja suuri modulaarisuus, kiitos esimerkiksi taka penkki siirrettävissä pituussuunnassa 15 cm (kaksi osaa) tai apulentäjä istuin taitettava taulukkona.

Takakonttiin puolestaan ​​kapasiteetti on välillä 410 ja 520 litraa, asennosta riippuen liukuvan takapenkin ja jopa 1289 litraa istuimet kääntää. Jälkimmäisessä tapauksessa, lisäksi, säädettävä tavaratilan lattian kahdessa tasossa Sen avulla jättää täysin sileä lastaus kone.

Niistä saatavilla olevaa teknologiaa sisältävät alku- ja avaimeton, peruutuskamera, langaton latausjärjestelmä matkapuhelimiin, Head Up Display väri, hätäjarru kaupungissa (Active Safety Kaupunki Brake), älykäs ajovalot SmartBeam, tunnistusjärjestelmässä signaaleja, varoitus tahattoman kaistan vaihdon ilmaisin lepoa suositellaan, pysäköinti assistentti Peruutustutka, NavConnect selaimen tai yhteyden Applen Auton Play ja Android Auto Mirror Link toiminnon kautta kosketusnäyttö 7 tuumaa.

Autossa, crossover merkki voisi olla huomaamatta myöskään järjestelmää ote Ohjaus ,kontrolli putoaa torjua-tien (M + S rengas) ja viisi ajotilaa riippuen maastosta: Normaali, Arena, SUV, Snow tai ESP OFF. Kyllä, Aircross on yksinomaan etuveto, ja ne eivät tarjoa kattavaa tai lisävarusteena pitoa.

Valikoima moottoreita C3 Aircross sisältää Puretech 82, Puretech 110 (Manuaalinen tai automaattinen EAT6) ja Puretech 130 bensiini (kolme-sylinterinen 1,2 litran turboahdettu ja kaksi tehokkain) ja 1,6 litran diesel BlueHDi BlueHDi 100 ja 120, sekä käyttöohje.

Katso koko Galleria »Citroen C3 Aircross (100 valokuvaa)

video | youtube
In Motorpasión | Citroen C-Aircross Concept tai kuinka yhdistää värin ja avointa tilaa kompakti SUV hyvin techie