Tiesimme, mutta nyt uutinen on vahvistettu: tulevaisuus valikoima Lexus IS ei käytettävissä diesel-versiot. Hyvästit mustaa savua yksi meccas hybridisaation bensiiniä. Tällä kaupalla Lexus pyrkii molempien olevan ainoa tuotemerkkinä joka keskittyy hybriditeknologioiden kaikilla alueilla, jolloin dieselin.

Kun kyseessä on seuraava Lexus IS 300H, tuotemerkin argumenttina ja näyttää harjoitukseen V6 ja 2,0 dieselöljyn kulutuksesta, mutta alhainen NOx- ja hiukkaspäästöjen "erittäin haitallista epäpuhtauksien päin ilmanlaatua" kuten selittää tuotemerkin.

Prelaunch joten uusi IS 300h, me tiedämme, että kehitetään 223 hv yhdistetty teho sähkömoottorilla 105 kW (vastaa 143 hv) ja äskettäin lyödyt Atkinson 2,5, joka toimittaa 181 hv. Niistä ominaisuudet bensiinimoottori on uusi polttoaineen ruiskutus järjestelmä D-4S ja muuttuva imujärjestelmä Dual VVT-i.

Näitä osia Lexus IS 300h kiihdytysaika asetti standardin sprintin 8,3 sekunnin ja saavuttaa huippunopeuden 200 km / h. Kulutuksen määrästä lähtee 4,3 l / 100 km, jossa on taso CO₂ päästöt 99 g / km. Mikään kadehtia numerot toistaiseksi olleet linnalääniä dieseliä. Vähitellen öljy tulee löytää enemmän kiviä tiellä. Yksi selvimmistä voi olla tämä vain laittaa Lexus.

In Motorpasión | Lexus IS 300H, uuden sukupolven saapuu 35900 euroa