Muutama kuukausi sitten, Lexus presetó Pariisin autonäyttelyssä uusimman ehdotuksen kompakti SUV, The UX Lexus Concept. Kuitenkin nyt, kautta väitetty vuoto sarja patenttien Toyota, on vahvistettu, että Lexus on suunniteltua enemmän saapumisesta tuotantoversio tulee uusi pääsyaskelen valikoimaansa.

Nimillä UX200, UX250 ja UX250h (Kaksi bensiinin ja yksi hybridi) perheen Japanin luksusta Maastoauto saataisiin päätökseen alle lisäämällä RX ja NX. Seuraavat markkinakehityksen parempi hyväksyminen todocamino voisi kuvaston nykyiseen CT, joka tarjoaa enemmän virtaa makuun tuotesuunnittelun.

SUV kuten alueet ja lopettaa yhteys

Suunnittelussa ei päähän käytetty UX käsite, mutta se voisi mennä vielä pidemmälle NX nykyaikaistamaan linjat ja pitää eturitilän ominaisuus tuotemerkin ja muodot täynnä suorat viivat ja kulmat. Hänen kilpailijansa olisivat Audi Q2, uusittu Mercedes-Benz GLA tai tuotantoa versio Infiniti QX50 käsite.

Mutta kaukana avaamalla tieyhteydet valikoimassa, Lexus valmistelee myös toinen innovaatio hyödyntääkseen riutta katumaasturit. Tällöin olisi Suuri seitsemän istuinta crossover yläpuolella yläpään RX. Japanin brändi ei ole läsnä tässä kapealla mutta menestys autot kuten Volvo XC90, Mercedes-Benz GLS tai tulevaisuudessa BMW X7 kannustetaan nousta seisomaan.

Mahdollisesti se on loppuvuodesta 2017, kun tiedetään lopulliset versiot molemmissa malleissa, ja pitäisi päästä markkinoille varhainen 2018.

Via | Autocar