Land Rover kaksi uutta Limited Edition legendaarinen puolustaja. Tämä on puolustaja 90 "tulipalo" ja Defender 90 "jää" jo esitämme pari kuukautta sitten.

sisään Espanja Ne myydään vain 7 yksiköitä Defender Fire and Defender Ice 13, yhteensä 850 yksikköä jaetaan maailmanlaajuisesti.

Rajoitettu erä "Fire & Ice "on saatavilla 90 Farmari kehon ja hinta, mukaan lukien verot, on 35900 €, paljon pienempi kuin alun perin suunniteltiin.

Land Rover Defender 90 "tulipalo" on johtava elin maalattu metallinen oranssina "jää" Se on maalattu valkoiseksi. Molemmat johtavat katon, konepelti, keskusta säleikkö ja pyöräkotelot maalattu black metal.

Istuinten yhdistää Gray Alcantara keskiosat laipoitettu mustaa nahkaa ja Land Rover logo pääntuet.

Keski ohjauspaneeleissa samannäköisiä oranssi tai valkoinen viimeistely ulkopuolella, kaikki se koordinoi käyttämällä ommeltu lanka vastoin ohjauspyörä, paikkaa ja Keski-laatikko.

Myös täyden räätälöinnin ohjelma mukaan lukien täyden valikoiman lisävarusteitavalinnainen mm suojaputket pilari, nosti ilmanotto, luistavat uurrettu alumiinilamelleja suojaukset alumiinikalvo vilkkuva pakki shakkilauta musta, katto ja kattoteline.

Jokin kertoo minulle ostajat näistä 20 yksikköä nousee Espanjassa, harvoin kulutuspinta mukanaan alan ...

Katso koko Galleria »Land Rover Defender Fire and Ice (21 kuvat)

In Motorpasion | Land Rover Defender Fire and Ice

window.addEventListener ( 'kuorma', toiminto () {$ () kukin (toiminto (indeksi, elementti) {$ (elementti) .elastislide () 'Galleria-elastislide.' ;.})})