Etter noen teaser Hyundai har avduket sin nye endelig kompakt SUV Segment B, den Hyundai Kona. Avhengig av merke, og har den nyeste teknologien innen sikkerhet og er designet for urbane brukere og en aktiv livsstil. Det vil gå på salg først i Sør-Korea senere denne måneden, og deretter komme til Nord-Amerika og Europa.

Denne nye SUV fra Hyundai, av muskuløse former og skarpere utseende, termin andre linjer av fremtidig SUV av huset. Har en lav og bred, sjenerøs akselavstand utseende og tiltrekke oppmerksomhet, for eksempel, stilig, smale LED-lykter, fremtredende støtfangere, frontgrill typen 'Cascade' De har allerede gitt ut andre modeller av merket eller svart farget trim som visuelt knytter foran og bak, som Hyundai samtaler "rustning" kjøretøy.

Modellutvalget, som kalles Kona henviser til kystområdet Hawaii Island (Den største øya i øygruppen) er kjent for sine utendørs aktiviteter, vil også ha en rekke alternativer tilpassing, som taket i en annen kropp, hjul i forskjellige design eller et stort utvendig fargepalett farge.

Inne i Kona lover god plass og en enkel design, men fet. Så langt merkevaren har gitt bilder av interiøret, men kunngjør en flytende multimedia skjerm (på dashbordet), en høy kjøring, bak habitability ledende innen sitt segment, enkel tilgang for beboere, sammenleggbare bakseter og et bagasjeromsgulvet med to posisjoner for enkel lasting av store gjenstander som en sykkel eller et sett med golfkøller.

Kona understellet finne en fremre suspensjon typen McPherson og, avhengig av om eller forhjulsdrift, kan det bakre opphenget torsjonsstav eller uavhengig typen multi, henholdsvis. Hyundai løfter også en stiv og egnet for sportslig kjøring chassis og en bakkeklaring som gjør det mulig å forlate asfalten.

Motorer avhengig av markedet

Den nye Hyundai Kona, som vil tilby sitt utvalg AWD, Det vil være tilgjengelig med motorer bensin og diesel, selv om vi ikke vet hva vårt marked nå. I tillegg har koreansk merke falt til 2018 utarbeide en variant 100% av kraften Kona, som autonomi kan gni 400 kilometer.

Tilbudet har en 2.0L MPI bensin 149 hk og 179 Nm, i stand til å sende 0 til 100 km / t i løpet av 10 sekunder, og når 194 km / t, og forbundet med en automatisk girkasse med seks gir. Utvalget vil også ha en 1.6T-GDI av 177 hk og 265 nm, med en automatisk to clutch overføring og syv hastigheter. Sender det fra 0 til 100 km / t i 7,7 sekunder og når 210 km / t.

I tillegg vil Europa være tilgjengelig på små 1.0 T-GDI tre-sylindret turbo (120 hk, 172 Nm), sammen med en manuell girkasse med seks gir. 0-100 km / t er rundt 12 sekunder, og toppfarten er 181 km / t. Til slutt, i området diesel er forventet blokk 1,6 liter, selv om de ennå ikke har gitt tall.

Når det gjelder kjøremodi, varierende dreiemoment eller styring av gearkassen, vil Kona ha tre: Sport, normal og Eco.

Teknologi og sikkerhet

I tillegg til egen kropp produksjon med lette og svært motstandsdyktig materiale, understreker Hyundai sikkerhet bruker den nyeste assistansesystemer, som assistent frontkollisjon (bilen har fremre og radar kamera), assistent kjørefelt føring (med aktiv styring), våken driver distraksjon, assistent bjelke, eller varsler blindsonen og bakre tverr trafikk, for eksempel.

Såvidt multimedia systemer er bekymret, vil Kona har flere alternativer, med skjermene 5, 7 eller 8 tommer (Avhengig av finish, antar vi), tilkoblings Apple Car Auto Play og Android, og alternativer som DAB digital radio, ryggekamera eller 4G-tilkobling. Et system vil også være tilgjengelig Head-Up Display, eller trådløs lading system for mobiltelefoner.

Special Edition Iron Man

Under lanseringen av Kona, Hyundai lanserte også en spesialutgave som heter Iron Man, i hyllest til den legendariske Marvel og med et utseende inspirert av drakt "bryst" Dette superhelt. I tillegg er det 40 mm bredere enn en vanlig Kona og har en rekke ekstra lysdioder i frontlykter, en matt grå hette, røde detaljer og gull farger, eller 19-tommers hjul med all-terreng dekk.

Se hele galleriet »Hyundai Kona (10 bilder)