Yksi kysymyksistä kysyin itseltäni, kun se esitetään Detroit oli onko hänen vaihteisto olisi kaksinkertainen kytkin vai ei. Kiitos erinomaisen Oscar seuralainen artikkelissa katson, että lähetys SST (urheilu Siirtyminen lähetys) on itse asiassa kaksi kytkin- järjestelmää, jonka avulla voit muuttaa suhdetta mahdollisimman nopeasti ja sujuvimman mahdollisella tavalla.

Jos normaalitilassa tämä uusi muutos ei sovi tarpeisiisi, voit valita simpre kaksi muuta tilaa, urheilu ja S-Sport. Mitä se tekee, kunhan puristaa tausta 2.0 MIVEC turbo 300 hv.

Erityisesti Toinen tärkeä kehitysaskel, että löydämme kohdussa, dynaaminen ohjaus S-AWC (Super All Wheel Control), joka sekoittaa monet elementit, se ei ole vaikea eksyä tällaisia ​​seisoo.

S-AWC koostuu useista osajärjestelmien jotka auttavat ajamaan paremmin vastata lähes missään tilanteessa, olipa kyse ikään kuin puhumme lähetystä tai Jarrujen. Nämä osajärjestelmät ACD (Active Centre Differential), The AYC (Sivuluistonestotoiminto), The ASC (Active Stability Control) ja S-ABS (Sport Anti lukitusjarrun).

Aloitamme kanssa S-ABS, Sen me tiedämme väleissä lyhenteitä. Se ei ole vain urheilua tilassa ABS paremman vasteen jarrutettaessa estäen pyörien lukkiutumisen.

Tämä järjestelmä on täydentää ASC, keräämällä tietoja moottorista ja jarrutusvoiman mennä säännellä liikkumavaraa ja välttämään sivuluiston. Tiedot kerätään anturin kanssa kunkin pyörän.

ACD Se vastaa vääntömomentti, joka tavoittaa molemmat ero on riittävä, ohjataan keskus ero lähettää enemmän tai vähemmän vääntöä kullakin akselilla. AYC Se voi toimia tasauspyörästön ja takaa joka hetki siirtää momentilla kunkin pyörän.

Lisäksi kaikki tämä, S-AWC Se on kolme ajotilaa, asfaltti, sora ja lumi (Asfaltti, sora ja lumi) muuttamalla parametreja koko järjestelmän mukautuvat ajo- kuhunkin maastossa.

Katso koko Galleria »Mitsubishi Lancer Evolution X (12 valokuvaa)

Via | Diariomotor
In Motorpasión | Mitsubishi Lancer Evolution X, viralliset kuvat

window.addEventListener ( 'kuorma', toiminto () {$ () kukin (toiminto (indeksi, elementti) {$ (elementti) .elastislide () 'Galleria-elastislide.' ;.})})