Esittäminen Suzuki SX4 Se tulee pari kuukautta, kun kaikki mallin tiedot Espanja. mallin se toimitukset alkavat syksyllä, aika, jonka kanssa se on toteuttanut ja hinnat todennäköisesti tässä syyskuun. Japanin uusi Suzuki SX4 joutuu kapealla jo tietää varsin hyvin, että on kompakti crossover.

Auton mitat kompakti valmistettu matkustaa huonosti hoidettuja latuja, tiet ja tehdä joitakin eränkäyntiin ajo melko kevyt. On nämä taidot korkea elin suhteessa maahan ja mahdollisuus asennus-neliveto, mikä tekee siitä myös harkita yhdessä sekoitettuja tai talvella niille ihmisille, jotka asuvat paikoissa, joissa talvirenkaita, on matalia lämpötiloja tai niillä teillä huonossa kunnossa.

Ennuste Suzuki SX4: raittiutta ja off-road-ominaisuudet

Vaikka päivällä ja me testaamme sen lyhyt tuomme kaikki ajo vaikutelmia yhteyttä Suzuki SX4, tehkäämme pieni cabals tässä mallissa. Aluksi aloitamme valmistajan, Suzuki. Tämä japanilainen valmistaja ei ole paljon tietoa Espanjan markkinoille, perustelee myyntistrategia otettu hyvin erityinen markkinaraon tarjoamalla malleja ja kilpailukykyinen hinta miksei, hillitty.

Melko ihmisarvoisen hinnoilla Suzuki lisäsi erikoisuus, joka on käytännössä tuotemerkki joka neliveto. Suzuki SX4 myydään kaksi yhteistä versiota segmentissä, jossa Etuveto tai AWD. Lisäksi ulko estetiikka SX4 on kehittynyt huomattavasti edellisen sukupolven sooda viivaan, joka on liian hillitty, mutta minun makuuni, Se on enemmän lihaksia.

Kuitenkin uusi Suzuki SX4 Sillä ei ole muotoilu mahdollistaa ikääntyminen hyvin, melko muistuttaa muita malleja, kuten takana, joka muistuttaa minua hänen tiukin kilpailija, Nissan Qashqai. Tällä segmentillä kompakti katumaasturit on paljon malleja ja Qashqai on perusviiteaineistona vahvan myyntilukuihin.

Moottorit käytettävissä ovat hieman harva, moottoribensiinin ja muut diesel, molemmat 1,6 litran 120 HP, mutta merkittävä ero määrää vääntöä 156 Nm moottori tarjoaa 320 Nm Otto sykli ja diesel-syklin. Kontrasti on merkittävä ja vaikka pari on melko hyvä, että vapaasti hengittävä bensiinimoottori, ehkä näyttää melko lyhyt pitää kotonaan pienillä kierroksilla ja risteily valtatie nopeuksilla. Saamme maistaa auton nähdä, miten pitkälle tämä ennuste on oikea.

Kun erittäin kova kilpailu, joka on erilaisia ​​voimanlähteet melko leveä, suunnittelee jokaiseen makuun ja saman valinnan etu- tai all-wheel drive, avain erottaa itse on asettaa hinnan ja laitteet, ero on, että se myy autoja. .. vai ei.

On tärkein voimavara Suzuki SX4? Kohtuullinen hinta

lähtöhinta Suzuki SX4 on 17495 euroa GL viimeistelyä, julkaisu tarjouksia mukana, mikä asettaa hinta joitakin tuhansia euroja alle sen pääkilpailijat, yhtä voimakkaasti ympäristössä 100 hv bensiinimoottorista ja etuvetoinen. Ensimmäinen-neliveto SX4 maksaa 21395 väliaineen Maalissa GLE ja moottoribensiinin, hinta hieman yksinkertaisin voittaa kilpailija malli, Nissan Qashqai.

Spartan vastustaja pelaa kovaa ja hinnat kuin voimme nähdä ja hyvin kohtuulliseen hintaan saat on versio jokapyöräveto keskikokoinen auto ja hillitty estetiikka auton, joka monien mielestä houkuttelevia. Mutta se on sen arvoista valinneet sen? Lähipäivinä tuomme sinulle vastauksen, toistaiseksi ei näytä pahalta.

In Motorpasión | Suzuki SX4 2013