Huomenta,
Pyydän neuvoja, Ostaisin käytetyn auton keskikokoinen, kompakti tai pieni, luotettava ja hyvin varustettu sedan koon. Ensisijainen käyttö olisi matkustaa, mennä töihin jokapäiväistä työmatkaliikenne .... että on auto kaikille.
Minulla enimmäisbudjetilla € 6000 ja markkinoiden näen se sopii autoja saatavilla keskimäärin 10 vuotta tai enemmän ja yli 150,000 km.
Tosiasia on, että sen jälkeen kun saan mallin näköinen loppuun vakuuttaa minulle, erityisesti luotettavuutta.
Olen nähnyt useita, hyvin varusteltu Citroen C4, mutta Internet jäähdytys tarinoita Citroen 1.6HDI lukea lisäksi, että ajan kuluessa taipumus itsetuhon sisällä, nyt minulla on C2 ja kärsivät päivittäin. Pelottaa minua hieman.
Mitä tulee Renault Megane ja Laguna ja 2 myös löytänyt mielenkiintoisia tarjouksia, mutta aina kuunnella joka antoi sähkö- ongelmat ja monet sirkat ilmestyi ajan ...
Toisaalta Seat Leon 1 hyväksyttävällä laitteiden hinta katson ylös tarpeeksi rahaa tai kilometriä. En tiedä, olen ollut tarjottu Seat Leon hyvin varustettu 6000 € ja 300,000 km, mutta olen ilmeisesti monia mutta 1.9TDI moottori luotettavuus näyttäisi suurempi kuin kilpailu.
Haluaisin tietää yleisen mielipiteen ja neuvoja tai kokemusta, joka voisi auttaa minua.
myös harkita muita malleja, minulla ei ole mieluummin merkistä mutta toivon sillä oli hyvät varusteet ja luotettavuutta.
Periaatteessa Etsin diesel kiertävät noin 20000 km vuodessa useimmilla aloilla varsin epätasaista, mutta en välitä alhainen polttoaineenkulutus.

Paljon kiitoksia etukäteen.