Vaikka olimme jo nähneet edestä kuva Opel Monza Concept, prototyyppi, joka ennakoi suunnan suunnittelun tulevaisuudessa harkitsee Opel, saksalainen valmistaja on tarjonnut lisätietoja, kuvia ja jopa videokuvaa creacción, näemme lihassa seuraavassa Frankfurtin autonäyttelyssä.

EsteOpel tulee Rüsselsheimin Monza Concept, coupe että toimenpiteet 4,69 metriä pitkä ja 1,31 metriä korkea, mikä inspiroi sen suunnittelu "valtameren aallot kaatuu vasten rantaa". Periaatteessa uuden sukupolven Opel mallien vie ominaisuuksista prototyyppi, joka ottaa nimen toisen luomisen Opel esitteli Frankfurtissa vuonna 1977.

Suunnittelussa tämä konsepti erottuu houkutteleva linjat ja veistoksellisia muotoja. Erityisen kiinnostava on liukuovet "Gullwing". Opel korostaa, että huolimatta sen alhainen korkeus ei menetä sisätilojen tilaa neljälle matkustajalle ja rahdin määrä (500 litraa), ansiosta rakenne mökki sijaitsee noin 15 senttimetriä matalampi kuin perinteiset mallit.

Sisätilojen löydämme kojelauta toimii valkokangas LED projektorit 18, ne käyvät ilmi ajoneuvon instrumentoinnin tietoja tai koriste-elementtejä. Kuljettaja voi valita, mitä näkyy ja mitä ei painikkeilla ohjauspyörän tai Puheohjaus.

Konepellin alla tämän Monza Concept kätkee sähkömoottori liitettävä generaattori tai "extensor autonomian" muotoinen 1,0 litran SIDI Turbo kolme sylinteriä, mutta muunnettu toimimaan paineistettua maakaasua tai CNG. Me tiedämme tarkemmin muutaman viikon, Frankfurtin autonäyttelyssä.

Katso koko Galleria »Opel Monza Concept (14 kuvat)

In Motorpasión | Opel Monza Concept, toinen etukäteen ennen Frankfurtwindow.addEventListener ( 'kuorma', toiminto () {$ () kukin (toiminto (indeksi, elementti) {$ (elementti) .elastislide () 'Galleria-elastislide.' ;.}) })