Puhuttu Green Hell kolminkertainen maailmanmestari F-1, Sir Jackie Stewart, pohjoisessa rengas (North Loop) tai Nordschleife Se on pisin variantti piiri Nürburgring (Vapaasti saatavilla ja yhdistettynä modernin ulkoasun F-1 24 tuntia Nürburgring). Se on epäilemättä yksi meccas moottoriurheilun maailmassa ja paikka, että jokainen rakastaja nopeuden ja ajo olisi (tai olisi) menevät ainakin kerran elämässä.

Rakennettiin aikana vuosikymmenen luvulle ja avattiin kesällä 1927, Nürburgring Nordschleife Hän on nähnyt sen asfaltti sai pitkän F-1 mestari vuosia, mutta on myös kärsinyt paljon kritiikkiä Turvallisuuden kannalta. Kokoonpano (se on melkein kuin venyttää ralli, pikemminkin kuin perinteisen piiri) teki ajaa se, että se oli hyvin vaarallista tehtävää, vaikka sen pituus suuresti vaikeuttanut toiminnan apua onnettomuuden sattuessa, siihen pisteeseen, että monet ajajat kieltäytyivät rodun siellä.

niiden 21 km pitkä kautta Saksan Eifel vuoret, voittaa suuri vuoristoiseen rinteet ovat edelleen haaste satoja pyhiinvaeltajia, jotka kerääntyvät vuosittain Ring nauttia 174 käyrät, monet niistä hyvin samankaltaisia ​​(voi viedä sinut epäonnistua, jos et tiedä piiri hyvin) ja joista käydään kauppaa erittäin suurilla nopeuksilla.

Kuten kaikki hyvät rakastaja moottoriurheilun luultavasti jo tietää liian hyvin historiassa tämä suuri piiri, Tänään emme aikaamme Nürbugring Nordschleife sinänsä, vaan niiden käyrät, yksitellen.

Kiitos Porsche ja opastusfilmin luotu Carrera MM Race, jonka tuomme teille tänään on todellinen syvällinen analyysi piirin, kaarevat selityksiä käyrä ja vihjeitä, joiden tiedämme hyvin, jos todella haluat ampua nopeasti ja turvallisesti kehässä.

lentäjä Sascha Maassen, Champion FIA GT, American Le Mans Series ja asiantuntija testien vaativin kestävyyttä planeetalla, on velvollinen antamaan tarvittavat ohjeet koskien Pohjois rengas, kuten näemme kuvia sarjana Porsche 911 GT3 RSR kilpailu käsitellään Ring.

Lahja, ja arvostamaan ero nykyisen tilan piiri ja tilassa, jossa pilotit F-1 vierivät, tässä on graafinen todistus Mr. Jackie Stewart rajan Nordschleife takaisin vuonna 1967.

Via | Axis of oversteer
video | Youtube, youtube
In Motorpasión | 2011 Nissan GT-R asettaa uuden ennätys on Nordschleife